[I/A] Marvel Future Fight [14]等待無限之戰 歡迎新手同老手回歸

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
aoa
個5隻幫手放20%無視迴避/
隊長放無視迴避

儲錢等update啦
Sharog wolverine 就算無制服都係OP角,唔洗急住買制服
我會忍手
Same
得一隻特工係咪打唔入?
新手無知一問
如果一開頭冇跟台仔教英雄旅程一開始選左小美
之後係咪冇得送Loki?
應該有
回鍋想問下特裝點刷比較有效率 我見等裝對勁唔勁影響都大
123星當料喂畀45星食
咁樣好似最有效率

4/5星係抽箱定點先拎得多

另外問埋LB果抵唔抵刷
4星5星通常都係World Boss Invasion bonus reward出
仲有如果有能力打infinity 或者 apocalypse
就好易出456星特裝
Chaos Token 同Special mission 就有大量123星做肥料

不過新手唔夠多
就唯有3星升上去

順帶至於升邊啲 fix stat就睇你
都係ingore defense ,ITGB同Max HP
如果卡片有足夠ingore defense
就唔洗升ingorw defense

LB你指Legendary Battle ?
無成本 點解唔玩?
又有機會中30萬金幣

Thx ,
問多句ctp跟幅圖咁拎,同埋同對比舊裝有咩特別

LB有d要升uniform 同paywall所以先問問
順手求下下一步有咩角裝要先,我反而唔識特裝令d人發揮唔到
買左Shuri同Vulture Skin
係唔係我錯覺 有d關英雄亂入 機會大好多
係 Dark Dimension同Special Mission
我話主線關
儲石ing
忍手唔買住,等IW
希望iw iron man skin上1線
要爆發- 200%
要保命-50%無敵4-5秒
你有咩角
我估雷神iw制服未必會大改技
可能一兩招就算月
但佢個旅程到依家都未有得轉Loki
Lv.60全紅就小美,Ironfist,songbird,Shuri,CA,Spidey,Thor,Loki,Hela,A1
希望餘下幾位元祖復仇者個個都可以上一線
不過Hawkeye應該冇乜希望
300bio唔知揀咩好
小美唔夠bio衝+20 但揀黎好似好曬
未必,鷹眼今次可能大改,今次都廢就永遠再見
擔心下佢係Infinity War出現幾多秒好過
我個陣用t2 GG俠 屈滯空
5123 有技就出 唔t2應該都夠打
我小美t2左先夠打 solo
Shuri t2左 都要靠其他2隻先夠打 可能我連技差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞