[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 集中討論區

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

第三關可以用
MAP得3格射程,好廢

擺明削弱佢
可p map 自身中心3 格都廢

第三關可以用
MAP得3格射程,好廢

OG md好似多幾格 Btw無Cosmo nova同亂舞之太刀 會唔會好似v咁有鋪追加翻
PSN買唔買到特典版
一定要改爆財布Rush
去到後面有二動果陣每場放兩下已經清到場
再改爆埋琉妮招MAP
兩公婆輪住炸對面 其他人執下雞咁就一關
無三一萬能俠??
上2集og好似1-5,可能怕佢配合multi action太屈所以砍左範圍
要睇埋背心boy招轉轉轉有無變做行en先可以决定係咪nerf左

第三關可以用
MAP得3格射程,好廢

你應該冇玩過機戰EX超任版
分到敵我<有p,三格 已經勁
超任版勁d = 而家廢
ho ball
超任無免費覺醒你唔講
而家有得免費覺醒可p 3格map仲想點
我覺得原因係因為今集仲有作為最大競爭者的EW
有玩Z2Z3的話就知Wing Zero招轉轉炮MAP有幾on9,人地仲要有零式系統加數值,一比之下Cybuster係點都差一截,除左有敵我識別之外
以前第一次佢主場可P 1-8 敵我識別實在太無恥
今集佢只係陪襯 唔係拉基亞斯
精靈都識比番幾分薄面人
風魔禁MAP識走位既話自己一個都爆到機
底力一定有CT 舊版仲可以同熱血一齊用 乜人都比佢一招打死
最愛之一高達w
其實睇佢有冇心加強魔裝 以前ZERO系統都冇咁變態
引入魔裝個個プラーナ系統 氣愈高機體能力愈強
或者好似聖戰士咁比番個技能佢加命中回避CT大招傷害
實力幾級跳都得啦

第三關可以用
MAP得3格射程,好廢

你應該冇玩過機戰EX超任版
超任版勁d = 而家廢
ho ball
超任無免費覺醒你唔講
而家有得免費覺醒可p 3格map仲想點
我覺得原因係因為今集仲有作為最大競爭者的EW
有玩Z2Z3的話就知Wing Zero招轉轉炮MAP有幾on9,人地仲要有零式系統加數值,一比之下Cybuster係點都差一截,除左有敵我識別之外

有敵我已經好用啦
路痴得熱血無魂
同班高達比傷害一定無得比
魔裝後幾集入面最後個精神係自選
我諗大部份人都係選魂
所以咪話睇佢有冇心
其實大家對正樹真係唔洗太大期望
佢連最近既og系列都無乜地位魔裝主角位都幾乎俾人搶埋咁濟
版權作唔方勁得去邊
希望唔好好似V 咁成日打埋啲戰艦,飛機敵人,真係冇乜投入感。Wing gun ,聖戰士, 都好耐未出過場 . 希望今次最難模式真係難。
以後唔好出飛機仔就會keep住買
OG輪流做主角
系列得2OG係主場
已經好過係主場但空氣個D 好似R 4 MX GC
MD軍火佬條線明顯係博士同4一樣GUEST主線係博士帶出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞