[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 集中討論區

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
討論區唔討論得劇情情報
屌咪入黎啦
想問問NDS既機戰咪得W K L既
我玩完W,K同L邊隻比較好玩
睇佢平時D回覆都知死煩膠
不過大家想有最新資料都係乖乖地守下規則好

不過爆料最多既改神同佢D基友都潛晒水
討論有冇繼承機都劇透 我錯了
改神好似收左皮好耐啦
L
有米神 一定要玩K啦
原來而家劇透連粉字都唔俾
其實我係
不過我又唔介意劇透
L有雙人組隊好似OK咁,BTW主角機係咪無換機

但係真係好掛住以前改神每周銷量POST,玩估歌仔咁
以下COPY & PASTE其中一個例子, 簡體唔關我事

人生赢家公主 超时空冷饭 176000(46%)
要你命3000公主 敢达日敢达 150000(60%)
吹笛子公主 禽兽森林 117000(23%)
5元公主 最后的剩饭 79000(61%)
吹笛子公主 禽兽森林麦克风同捆 58000(20%)
人生赢家公主 创造球会DS 41000(33%)
要你命3000公主 敢达日敢达限定版 10000(50%)
5元公主 少女巡航姬G 7400(50%)
80G公主 Mercenaries2 5000(24%)
80G公主 摩托风暴2 4000(19%)
5元公主 Mercenaries2 2000(30%)
冇換機,後期會多兩招
關撚事咩屌
人地用咩色總有班傻鳩屌
Post頭已經先小人後君子講左容許劇透但要粉字+細字型
成班盲撚入黎屌
咁好明顯你無經歷過響高登早年機戰post的年代
早年d post都唔係我搞,然後劇透黨同屌劇透黨響討論post度互屌,後來先慢慢約定俗成全部粉細字,之後因為我好多時候開機戰post所以就呼籲大家跟,大家合作咪合作囉,有人唔合作我都阻佢唔到
扮大佬?舊登或呢度又唔係出面d 19forum咁有錢有分有野換,有咩好扮?
至於block唔block我是但你,反正haters gonna hate
post頭都講咗呢個post會有粉字劇透 係想知報價咪自己開個報價區,我又唔覺得會有人屌佢另外開報價post
其實點解你個人咁撚犯賤既?
POST頭已經講明會有粉字劇透
轉個頭入黎話人粉字劇透唔撚岩
你自己又咩心態?
返總部推POST好過益垃圾兩登仔
屌你老母笑撚死我
報價不嬲呢度兼埋
雖然往時一樣試過有人另外開報價po
小小事就屌屌貢唔知為乜柒 唔鍾意咪入就最好
有冇人知聖戰士同高達w系幾關加入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞