[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 集中討論區

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
總部無account就入唔到去睇
貼link有鬼用咩
姐控好似比想像中廢
所以不論是舊登定呢度
點都係會有人唔滿意
今日無偷跑買數位版算
剛行左轉信和 正日先有了
正日先啦,反正有幾日假
成班講到好似玩緊咁 當我地數位版死架
嘩部主角機吹到咁
唔信!
點解要成村人就佢一個?
所以唯有我地唔上呢到囉
本來諗住睇下消息 點知早兩日已經連劇透都出埋, 避都避唔到
5改獎勵
丹拜因→奧拉力專用武器攻擊力會因應技能等級提升威力
主角→強化槽+1
G-Arcane→運動照準+20、装甲+200、EN+50、移動+1
Villkiss→獲得特殊能力HP回復中 EN回復中
嚴格講都唔算係劇透
只係人地拆出來的資料,說了準確性沒保證
其實總部解檔條友有話過唔好轉貼
上集我全改獎勵揀強化+1
今次如果都係咁易囉PART應該都一樣
疾風丫嘛
不過佢響強國d壇得罪人多稱呼人少,而且又唔知S1或百度d人搞過咩,wfc
玩劇情GAME都要劇透做咩,又唔係好似以前咁因為得日文唔明,要劇透
E+都有埋中文啦
我唔知巴打你係呢今集先pickup番定點
呢度或者舊登傾機戰的post一向響出之前都會傾第三方拆data後得出的內容
但不嬲都唔一定準(即係拆出來的data並不一定係堅野,試過有人拆隱藏角色的數據但最終炒車)
而且post頭已經講左粉色細字可能涉及劇透,呢d情報都用同樣措施處理,其實已經算做保障得足
當然你可以選擇唔睇或唔上黎,但屌人貼情報出黎,我望唔透
正 F91
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞