[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 集中討論區

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
希望聽日有
屌啊
偷跑的封面圖或官Twitter的就沒所謂了
轉總部情報更新
一樣,自己選擇信唔信/信幾多
12話換翼霸
28話帝皇+皇帝G,後期追加大招(Kaiser Nova+???),帝皇設定聽說很強
天元10話出場,方舟紅蓮變武器,天元最終話是最後版權作品關
主角機達成條件後三人駕駛
正樹後期有戲份,機體強化不是另外關而是正關進行
馬士文用渣古3
波蕾二世是隱藏,夜鶯要入隱藏關,黑加爾不是隱藏
希望聽日中文會偷跑
其實係咪實體版都有特典果堆野?

正樹提前入隊果D

利申無追po
唔記得啦 印象中唔難掂 係一擊5萬個杯麻煩 我啱啱一周目
V Final boss 先330000 hp (hard), 不過0改1砲要打50000HP有有D難.
中文唔洗諗,正日啦
到而家都冇一張本地偷跑嘅相,有啲聲稱話有偷跑但係都冇任何相片證明,咁即係咪冇偷跑囉
留名睇人又鬧鳩正日哥,但係行貨正日先出,根本唔撚關佢事
希望聽日中文會偷跑
中文唔洗諗,正日啦
留名睇人又鬧鳩正日哥,但係行貨正日先出,根本唔撚關佢事

點會唔關佢事,以往既行貨都唔會捉得咁緊要正日出,你睇下某d game行貨都有偷跑就明(e.g.戰場女武神4),好多舖有貨都唔敢偷跑賣
日本偷跑左, 即係日版最快今晚有飛機貨.
法米通:
6話
異界から来るもの
ヴィルキス レイザー (天龍舞)

7話
あの空の出会い
ルクシオン ブラディオン シグナス(機甲巴打)
改爆大和號啦 所有技能都學曬 用魂都打唔到4萬
V zero無雙
DLC全套3150yen...
戰艦勁極有限數. 同埋要搏都係煲ZERO. 仲有人數值同插件加攻.

大和號係勁到on9
單講攻擊數值波動炮比ZERO超必仲高,只係波動炮用得兩關先至好多人唔記得
但係要打高傷一定要敵人50氣、分析加圍四邊,有降裝甲最好用左先
另外有D角色ACE左會加鄰接友軍攻,可以參考下
opop
唔記得啦 印象中唔難掂 係一擊5萬個杯麻煩 我啱啱一周目
V Final boss 先330000 hp (hard), 不過0改1砲要打50000HP有有D難.
改爆大和號啦 所有技能都學曬 用魂都打唔到4萬
戰艦勁極有限數. 同埋要搏都係煲ZERO. 仲有人數值同插件加攻.

識用一定係用真三一合體技,全game單一下最大力
上集主打YAMATO
今集有冇邊個特別重?
聽講主角機會跟每個參戰都有合體技..
所以冇後繼機..
係雞係公廁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞