[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 集中討論區

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
Pish
其實唔好 始終佢唔係主角 太搶就黑人憎
同意 始終呢隻唔係魔裝系列
想問下今集有冇小隊制?
即係好似OG咁幾部機組成1隊咁打
咪玩小隊啦。。。除咗出多啲機外,唔覺有咩好
@3無限編隊地獄
睇下佢會唔會好似ACER定ACE3咁加少少彩蛋咁囉
不過就算有都唔可以直套番落去OG度
仲有6年
其實ALPHA 3 有得SAVE 編制, 唔覺有咩煩

ALPHA 2 反而煩D

不過老實講, 呢D一集過參戰作品比較少先可以單機

系列作出小隊制根本正常,唔係點出咁多機
今次諗住幾多擊毀數
TOP ACE 就一定

有得乘換坐蜃氣樓,就玩單機無雙
到底修羅仲有冇機會出返黎
機神亂舞真係好好聽
會不過係佢
廢係正常
個追加型態係因為趕唔切整最終型態而臨時砌出黎
3OG出新。最終型態走唔甩

佢部奶媽機又係咁
本身寺田冇諗住2OG出R班人 點知延期就屎忽痕 叫大輪充設計奶媽機(現實)
到依家好多救人劇情奶媽機都要出黎 佢仲係J個部拳機的其中一個隱藏條件

等睇3OG R班人同W家族原來係合作伙伴
R既戲份已經真真正正完左架啦
W家族係個黑幕浮出之前其實同宇宙收買佬冇分別
你預計下集統夜會有藍騎士機好過啦
下集OG個大方向只會係alpha3+W 最多有埋K
但12鍵個坑唔填就完點令死忠過癮
仲有原生響介你唔好話比我聽動畫算填左
而家仲搞個黑正樹個坑唔通寺田想唔退休出og4?
暗腦都收左檔啦 而且12鍵佢都係比玩家FF下聯動Z系
黑正樹仲簡單 舊設定翻做出黎
唔係話唔想佢出新作填坑
但理性黎睇 OG真係做唔到多幾集啦
綜合銷量同人氣已經大不如前

希望有生之年可以係og見到真龍虎王同完全體SRX
你講果d都碎料黎
我最有興趣係佢點樣兜到Dis同卡博雷既劇情
睇完套萬能俠,前幾日去nico下載左隻OP黎做萬能俠既BGM果然正確
仲可以點下載
以前用開個nico sound已經收左皮好耐
有時想down d作業用BGM都唔知點搞
用chrome插件下載
套戲好睇
個插件虧左 好在都仲有方法搞
Agger
我覺得美中不足係Infinity表現的機會唔算多,雖然都已經好屈
今次仲會唔會有關卡dlc要比錢買

利申:V一關都冇買
上面有講,當我冇講過,自
仲有5日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞