[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 集中討論區

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
J個3副女主角最高質
不服來辯
三個女角各有特點 個人比較喜歡黃毛
同好 J嘅人設真係好正
不過隻Game本身真係唔難玩
冥王太屈
最主要都係拎多d強化parts
細個鐘意紅
大個黑
GC秋水姐同金毛都正呀
Gba幾隻嚟講,我覺得j算唔好玩,真係太易 但人設機設屈咗,加上食正gundam seed夠hit

自己就最鐘意A>J>D>R
單計主角機 r > j > a=d
a果2部軍火庫真心簡唔落
J個黃毛真係好正
可惜J個劇情真係好一般
係,但A超級系太型
奪魂者係我所有原創系列最鐘意,第二大雷鳳,第三異變三式
R部主角機有唔同型態真係正 2OG同OGMD仲追加型態
追加型態但廢到仆街
去唔翻時流引擎一半
等睇3og出翻黎
Btw gba 全系列 Boss bgm都好撚正
最鐘意就係R個首
梅露亞我婆
睇完萬能俠劇場版,好想快d出game玩
其實上面提的兩部機已經係後設野黎
因為R的戲份響OG外傳已經完哂+講話廢哂所有時流引擎
結果MD出左新機
未,重有十二鍵呢個大坑
廢係正常
個追加型態係因為趕唔切整最終型態而臨時砌出黎
3OG出新。最終型態走唔甩

佢部奶媽機又係咁
本身寺田冇諗住2OG出R班人 點知延期就屎忽痕 叫大輪充設計奶媽機(現實)
到依家好多救人劇情奶媽機都要出黎 佢仲係J個部拳機的其中一個隱藏條件

等睇3OG R班人同W家族原來係合作伙伴
GAME數值問題
R個設定廢極有限
已經好過MX
EN回復小都冇過
R既戲份已經真真正正完左架啦
W家族係個黑幕浮出之前其實同宇宙收買佬冇分別
你預計下集統夜會有藍騎士機好過啦
下集OG個大方向只會係alpha3+W 最多有埋K
OG系列最強boss始終都係破滅之王
本體只要抵達,世界就會毀滅
單係對付附身既爸爸,都搞到要犧牲兩個人

仲要氣氛徹底絕望,機戰D亦係靠犧牲杜魯斯先封印個通道,理論上佢比所謂負無限力既真靈帝強

可以媲美既只有UX既迦梨,打敗佢就飛去平行世界破壞
我就鍾意D>A>R>J
冇UC系要扣分
五飛今次幫邊個正義聯盟好
張圖出自DLC關卡"無盡的華爾茲",仲有張圖係Wing斬大毒蛇
希望佢唔會喪心病狂到將原作劇情扔去DLC度賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞