終於明白如果想溝一個男仔,只要激發佢既性慾同保護慾就得

377 回覆
3230 Like 115 Dislike
Ching ho ball
最好又聰明又識嗲
太蠢 講個gag都唔識笑無引
你太誠實喇
當然有得扮
但要睇返先天既條件
例如老牛聲既女人就一定難過嗲聲既女人
又歧視D憨直直既毒撚
你收皮啦死肥西! 我諗你係巴打嘅話啲男仔對你更有性慾呀!
花咁多心思做一個人地眼中既好女仔,扮哂成熟獨立善解人意,又係度做埋d手工野送比人
以為做返自己真性情會遲早有人欣賞
其實到頭來只會吸引到d戇直直既毒撚會埋你身

成熟獨立善解人意其實係好性格黎, 你係本身有定真係扮出黎?

做手工野送比人其實只要條仔係lum你,佢一定會覺得好窩心

如果條仔唔LUM你就會覺得嘔心

戇直毒撚又點會無啦啦埋你身?係咪你做左D咩令佢地會錯意?

BTW 成熟獨立善解人意 都可以間唔中比男人保護下
無可否認性格、合唔合拍都好重要
但外在既吸引力亦係決定左一切
未必話要去到好靚或者好好身材 只要識flirt又識扮嬌嗲&可憐都夠哂
好似唐姨咁 外貌都係一般 年紀又大 都收到一堆兵
女仔要點做先令你有背負作為男人既使命感既感覺 可唔可以講多d
所以我唔會話自己真性情 乜撚野叫真性情
你話你直率/坦白/唔做作/唔識嗲男仔/cool/慢熱乜都好
其實嗲都有分係仔都嗲同淨係嗲男朋友
後者冇問題 有時嗲下男朋友係情趣 有拍過拖就知
成熟獨立善解人意其實係好性格黎, 你係本身有定真係扮出黎?
我唔覺得自己成熟 我成日都講低b野 算係撒嬌底 但試過比人話成熟 都on撚9 根本係條友同我唔夠熟 獨立係真既 但與其話獨立不如毒立
做手工野送比人其實只要條仔係lum你,佢一定會覺得好窩心

如果條仔唔LUM你就會覺得嘔心
其實手工野都係整d生日卡個類 我無諗太多想寫就寫 lum唔lum我我控制唔到 但至少我唔會後悔
戇直毒撚又點會無啦啦埋你身?係咪你做左D咩令佢地會錯意?
唔係度講啦 驚自爆
BTW 成熟獨立善解人意 都可以間唔中比男人保護下
想問下巴打,如果唔嗲得唔姣得
而條女只係普普通通,佢想追一個男仔
有咩方法可以主動咁比個男仔知佢溫柔,善解人意,獨立呢?
直接幫位男仔含撚
大家對你老母有性慾啫
屌你老母呀死肥閪
所以好多女仔都扮曬蟹

利申: 女漢子
講野夾雜粗口嘅女仔,係咪好扣分?聽到即刻咩慾都無?
正評仲多過個post本身
要睇下咩環境用咩手段 不過男人衰鳩硬
唔同時期既男人要既都唔同
不過如果條友無打算結婚就緊係屌西行先
邊個同你講男仔鍾意收手作
係咪有咩誤會?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞