終於明白如果想溝一個男仔,只要激發佢既性慾同保護慾就得

377 回覆
3230 Like 115 Dislike
淨係睇呢個Post都知樓主係一條臭閪,等做免費雞啦
高層次D既女直接靠外表吸引獵物
把聲夠嗲真係無得輸
如果你連登D言論代表到你真實性格既話
你唔係你而個POST所講果種女仔
你當女仔帶口罩咁 日本有調查指呢類個男嘅會FF口罩下面會正常 前提條女個樣正常 你講嘅價值觀 性格 細心呢啲溝到再現都未遲
咁溝女人呢
肥絲又比人撚
咩人同返咩人一齊
你揀錯溝既對象姐
岩 之前條女就係激發左我保護慾
講真 成日都聽人咁講
但我見d靚女勁撚多人追
只是傳說
根本好多人追靚女
lm
有無男人既版本
呢啲扮純情天真既女人只會吸引到狗公
唔會吸引到有質素既男人
無腦既男人有一個埋身都嫌多

仲有唔好濫用真性情呢個詞
真性情 = 真既性格同情緒
性格情緒有分好同唔好
有啲女人句句粗口
講幾句就發脾氣又粗魯待人
就話自己係真性情所以無人要
啲女人唔講粗口就係扮哂野
但實質只係你性格差 eq低 無禮貌
呢啲人做朋友都唔想啦
何況做女朋友同結婚

有啲女仔怕怕羞羞 有啲貪錢
有啲貪玩 有啲過度認真
有啲過度擔心 有啲控制欲強 等等
呢啲全部都係都可以係真性情既一種
佢地同時都可以思想成熟
為人獨立 處事有條理
所以我唔見得以上條件會令到男人無興趣

真正原因只係本身個人性格差
然後搵真性情做藉口 唔去改善
覺得自己總會有人欣賞
十足十啲唔減肥既肥婆
話只要愛佢就要接受佢既唔好咁
男人唔係唔中意真性情
只係中意你表現到好温柔體貼弱質孅孅
呢啲對佢地黎講先係真性情
Can’t agree more !
唔認只係因為睇唔出啲女仔做左呢樣野啫
Eg 好pure 好true 呀 好正呀 好想保護佢呀 點點點 你估又真係咁pure 咁true 咩
依個真 當初又嗲又挨住咁睇戲 隻手又周圍摸
點引
係因為有女人高招到你睇唔出咋
花咁多心思做一個人地眼中既好女仔,扮哂成熟獨立善解人意,又係度做埋d手工野送比人
以為做返自己真性情會遲早有人欣賞
其實到頭來只會吸引到d戇直直既毒撚會埋你身

做左20年人先明白到,想溝一個男仔,不如直接d chok把姣聲嗲下佢,借d意夾對波比佢望下
男人都係下半身思考既動物,只要個樣唔係太衰/好肥,你激起到佢保護慾/想屌你既慾望,其餘個d咩性格、價值觀佢地會覺得慢慢再睇都未遲
人地日日咁比心機去做gym都係想比條女挨住讚佢好勁姐 係鍾意女漢子咩都親力親為既咁不如去搞基?

diu 呢句真!
男人都係鍾意港女同假撚㗎!
對佢哋好 不如對自己好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞