終於明白如果想溝一個男仔,只要激發佢既性慾同保護慾就得

377 回覆
3230 Like 115 Dislike
認同性慾但唔認同保護慾

同一個唔獨立既女仔拍拖好撚煩 樓上話講得啱果d係未拍過拖既獨撚?
有時真係好難唔靠自己
屌你電話又要我幫手打 一齊入房見老細又等我敲門入 食飯永遠唔會舉手叫waiter
呢度講緊三個唔同既男人
其實真係唔好為讚而讚,扮嘢讚啲仔佢地係會爽會對你有好感,但好仔你自然會真心讚佢。如果唔係你可能會唔小心溝咗件你根本唔欣賞嘅返嚟 一個唔覺意仲唔知點甩身添
需知道同另一半冇辦法互相欣賞嘅話好快玩完
高招
呢個當然 個男仔冇野好我都唔會鍾意佢 都唔會想讚
但就係唔知點讚先冇咁odd
男人唔會理你真心定假
總之你哄得佢歡喜就得
唔好考慮太多
都唔係架,
打個比喻,你有野問佢/要佢幫/好似得佢先幫到手(但難度又唔好太高)
總之比個男仔覺得佢係幫到你,然後你適當咁講番d野就得。
用讚黎講我又覺得誇張左少少。
對住自己鍾意既女仔要做返自己其實唔易
咁所以永遠都無機會
無女仔鍾意柒下柒下既人
我有女仔鐘意喎
不過女仔間唔中有D身體接觸已經可以收一大堆毒男做兵
成全 偽毒
不過你始終係個蟹仔 lum到女都唔出奇
好似我咁樣衰既人無啦touch你你會唔會反感?
總覺得成全真人好鍾意扮可愛
唔係 我意思係只要條女係LUM你,就算你柒下柒下佢都會LUM你

利申真毒
邊有女仔會話自己樣衰

利申樣衰,又殘又老又醜
男人老狗扮乜野可愛 讀左N展3年
純真毒男都變粗獷大叔
留名
咁我我認同呢兩個方法係work嘅
獨立絲,有時候唔單止男人唔鍾意,連女人都討厭。
公事方面獨立,男仔會當你並肩作戰嘅隊友。
當你因為公事同班男仔一齊做嘢,因為做嘢態度同做嘢嘅能力慢慢建立到默契(唔係為咗溝仔)就輪到班真-收兵港女屌返你收兵。
獨立嘅女人唔容易啊
但真係說服唔到自己要扮曬嘢咁去撒嬌去嗲人。我係識溫柔、識體貼,但真係唔鍾意利用溫柔體貼去達到一啲目的。
想當初我溝我初戀 係同班同學 但佢成績差過我 唯有focus去打機度 話佢好叻 手好快 好有音感
毒立注定左少D異性緣架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞