終於明白如果想溝一個男仔,只要激發佢既性慾同保護慾就得

377 回覆
3230 Like 115 Dislike
唔需要真係嗲到好核突嘅,要激起男人保護慾,就喺佢面前有啲野明明識做,又要扮唔太識,搵佢幫下手。都可以喺一啲好細節嘅野,例如擰樽蓋,次次開樽野飲都俾下佢做,令佢習慣咗,之後佢就會覺得自己喺你隔離好man,會主動嚟照顧你

至於性慾嗰方面就唔洗下下露波嘅,間唔中做啲無意嘅身體接觸啦,譬如“唔覺意”咁掂到佢手臂,“唔覺意”咁趕時間拉住佢走,得閒就一啲眼神對望下,應該佢就會有feel
我自己鍾意啲爽朗嘅女仔
就最好有埋少女嬌俏嘅心

我遇到嗰個就符合哂

淨係柔弱唔係太啱口味
自己攞黎柒
點有經歷都好,丁丁唔會無神神斷開離開身體
嗲多幾野就煩嫁喇 我d女同事好憎 成日話人閪聲 我係隔離笑 都比人屌你好鐘意呢d閪聲咩
事實係一個普通到無得再普通既女仔
會唔會有男仔會肯花時間同佢相處
咁講係岩 問題係你扮到幾耐 成日扮白痴扮傻 扮到咁上下自己都辛苦啦 性欲又係 你本身好好就話姐 如果你本身係性冷感 扮到幾耐淫呀
所以如果溝既層面講係岩 但長遠都係無撚用
聰明嘅女人會係適當時候扮蠢
香港女性有幾多個夾到對波...
你主動啲聊佢唔得咩
你覺得善解人意 溫柔 獨立呢啲好普通既話
咁你又做乜要show比佢睇
放半粒先講嘢啦,識冇?
又要條女主動又要條女被動
又要獨立有主見,又要溫柔軟弱
精神分裂咩家下
花咁多心思做一個人地眼中既好女仔,扮哂成熟獨立善解人意,又係度做埋d手工野送比人
以為做返自己真性情會遲早有人欣賞
其實到頭來只會吸引到d戇直直既毒撚會埋你身

做左20年人先明白到,想溝一個男仔,不如直接d chok把姣聲嗲下佢,借d意夾對波比佢望下
男人都係下半身思考既動物,只要個樣唔係太衰/好肥,你激起到佢保護慾/想屌你既慾望,其餘個d咩性格、價值觀佢地會覺得慢慢再睇都未遲
人地日日咁比心機去做gym都係想比條女挨住讚佢好勁姐 係鍾意女漢子咩都親力親為既咁不如去搞基?

你低質姐
因為性慾埋你身既
因為你外表埋你身既

會係啲咩人?
比人玩完掉唔好怨
條路自己揀

世界從來都係物以類聚人以群分
我對D好柔弱好令人想保護既女仔有虐待慾,我係咪變態
你好撚多剩肉就真
講真,如果一個女仔好似樓主咁對我,我心入面已經會有數,依個女仔要不得
但我淨對自己男友先會咁
之前一直都明呢個道理,但冇諗過咁一面倒
成二千幾個正評
好想返香港同條女啪啪啪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞