終於明白如果想溝一個男仔,只要激發佢既性慾同保護慾就得

377 回覆
3230 Like 115 Dislike
咁冇波點緊身衫show 波形
緊身冷衫
成日被女讚,最初真係會飄飄然
但而家聽得多都知佢地係想氹我,聽完笑吓就算

嗲呢樣野就睇咩人嗲
自己鍾意嘅女仔嗲自己會好受落
但無好感嘅女仔嗲自己,我試過忍唔住開口鬧,或者直接問佢做乜事係咻食錯藥

緊身衫呢招反而對我work,就算條女個樣普普通通我見到都會望多兩眼
但著得太暴露或者一副戰鬥格咁就太低級,無晒氣質
譬如著貼身毛冷衫畀人睇得出有身材,但又唔會畀人感覺你好隨便

當然,最主要都係睇對象係咩人
但我講緊個d唔係好似做雞搵客咁發姣同露波
而係要扮到好不經意咁 例如著d緊身既衫比人知你有d料
言談間不停讚佢叻個d 最緊要係chok把姣聲出黎
男人應該睇唔出 仲會覺得好正
咁呢啲就有用,但唔好做到好cheap 雞咁。我大學同學就係咁比個港女吸引左,大學生涯都念念不忘 不過之後就唔鐘意佢
男人都係有少少膚淺 只要哄得佢開心 等佢覺得
得自己好叻
已經得左一大半
成日比你氹,所以越黎越愛你

會唔會有一日唔氹 佢就唔鐘意你
做好女仔無用
前男友話唔想淨係覺得你好而繼續一齊
再做幾多都係得感動 而唔係心動
好啱聽, 塑做到自己有廚藝,孝順,唔煙唔酒唔癡身都敵唔過條波罅,男神都變狗公
早知當初唔洗搞咁多野
男人都係敵唔過呢d
唔痴身梗係會比人搶走啦
呢樣真係唔怪得人 唔痴身以為自己好醒
男人就係咁簡單
痴身又話煩 你地玩哂了
其他唔敢講
最後嗰句就好同意
要長久行落去 個女仔點都要有返多少獨立性
否則個男仔自己都會覺得攰
遇到佛系男就免疫晒啦
簡單d講,比機會男人付出,比小小回報,比佢覺得自己好重要,此戰半勝矣
🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
見到呢個post好百感交集
呢排追緊個宅男,偶爾得知佢覺得女同事A好靚女,但自己唔係果type,係咪冇機
扮出黎就唔自然,一樣會失敗
覺得靚女都唔比咩 你夠覺得彭于晏靚仔啦 咪又係鍾意宅男
花咁多心思做一個人地眼中既好女仔,扮哂成熟獨立善解人意,又係度做埋d手工野送比人
以為做返自己真性情會遲早有人欣賞
其實到頭來只會吸引到d戇直直既毒撚會埋你身

做左20年人先明白到,想溝一個男仔,不如直接d chok把姣聲嗲下佢,借d意夾對波比佢望下
男人都係下半身思考既動物,只要個樣唔係太衰/好肥,你激起到佢保護慾/想屌你既慾望,其餘個d咩性格、價值觀佢地會覺得慢慢再睇都未遲
人地日日咁比心機去做gym都係想比條女挨住讚佢好勁姐 係鍾意女漢子咩都親力親為既咁不如去搞基?

知唔知點解台灣日本女仔感受香港男仔歡迎(因為夠嗲),溝條女返嚟比佢屌,狗也不吃!
而家先明會唔會太遲 一早腿張開咪搞掂
腿張開只會俾人中出即飛唔珍惜
所以話D女人都係未明男人
男人好直接 鍾意就鍾意 唔鍾意就唔鍾意
唔會因爲難得到手而鍾意多左 難得到手就只係代表樣野買貴左 唔岩都係掉 真係鍾意既 就算平都唔代表因為平而就咁屌完就算 因為可能未必買到個更好
你睇幾多男人叫雞沉船就知 雞夠cheap啦
之所以話點解女人唔好咁易比男人得手 係因為呢個係測試方式 去測試個男人有幾愛你 並唔係用黎增加佢對你既愛 佢鍾唔鍾意你 跟本一早命運決定左
如果佢係唔鍾意你既 追左成年 都可以因爲你一個行為 發現唔岩就即刻放棄 唔再點回頭 明未
補充多少少 正因為咁
男人諗野係咁樣:鍾意 唔鍾意
鍾意既話 :追定唔追
追既話 :易追定難追定冇可能
你去嗲佢 自然比佢覺得易追 好快一齊 前提係你鍾意佢 咁就win win
難追既話:死追或者試下或者放棄 咁你去搞一大輪野去挑戰佢 就有機會搞到佢放棄 最後兩敗俱傷

有d女仔最鍾意:明明有人追,之後話冇仔追....
係咪搞錯左 . 無比人搶走
只係當初我當佢男神,但我著低胸左少少佢變左狗公, 令到我對佢嘅幻想破滅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞