終於明白如果想溝一個男仔,只要激發佢既性慾同保護慾就得

377 回覆
3230 Like 115 Dislike
小馬
姐係唔係誇張到咩
真係架 點解既 你好叻呀 個種級數
少少嗲 + 不經意咁有身體接觸
已經溝死好多仔
無得駁
你係咪睇左咩ayawawa
你距離成為專業肉便器不遠了
清識野
識玩身體接觸就好難頂了
夾波我反而會驚 保護慾呢個就真
佢係咪真係當左男人淨係用下身思考
夾波最多可以做到引仔望 完
性慾洗物春激發,唔通搽d閪水落佢塊面到咩
保護慾係真

其他果D嗲呀 , 夾波呀... 我真係驚
呢啲我會覺得你對得我咁做,你對第二個都一樣會。
我男朋友當初溝我都係因為我對波
佢自己講
男人都係無用腦諗野

利申 真絲
手工野好on9 小學生咩
我係女仔都唔感動啦更何況男仔
駁唔撚到
花咁多心思做一個人地眼中既好女仔,扮哂成熟獨立善解人意,又係度做埋d手工野送比人
以為做返自己真性情會遲早有人欣賞
其實到頭來只會吸引到d戇直直既毒撚會埋你身

做左20年人先明白到,想溝一個男仔,不如直接d chok把姣聲嗲下佢,借d意夾對波比佢望下
男人都係下半身思考既動物,只要個樣唔係太衰/好肥,你激起到佢保護慾/想屌你既慾望,其餘個d咩性格、價值觀佢地會覺得慢慢再睇都未遲
人地日日咁比心機去做gym都係想比條女挨住讚佢好勁姐 係鍾意女漢子咩都親力親為既咁不如去搞基?

你笑鳩人毒撚咪又係半斤八兩
呢個道理我都係前幾年先領略到
雖然唔係所有男都受,但真係攻略到九成
咩堅強勇敢自己知就得,向外都係show翻柔弱嬌小受歡迎d
偶爾扮下蠢佢地真係覺得係可愛
只能話男女真係好唔同
引到既仔會有幾低俗,然後秒被低俗地搶走
條女賣波既話我淨係覺得姣閪一個
幾靚都係咁話 冇乜意慾溝

保護慾係可以令我為左你背負起作為男人既使命感先有用 而唔係乜叉都無腦嗲 痴身痴勢 煩撚到
講講下腦海即刻有把八婆聲
啱呀小馬bb
所謂內在美,都係要佢對你產生好感先發掘到,點先有好感?咪又係樣靚/身材正/夠姣夠主動令佢地落叠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞