終於明白如果想溝一個男仔,只要激發佢既性慾同保護慾就得

377 回覆
3230 Like 115 Dislike
露波姣呀呢啲係一開始有用既,會令男人對條女有好感,但係個男人只會當你係性奴囉 男人真心愛上一個女人係要眼性格同要啲時間比男人培養下感情
啱呀
永遠講同做都係兩件事
撒嬌女人最好命,樓主白痴而家先知?
但我講緊個d唔係好似做雞搵客咁發姣同露波
而係要扮到好不經意咁 例如著d緊身既衫比人知你有d料
言談間不停讚佢叻個d 最緊要係chok把姣聲出黎
男人應該睇唔出 仲會覺得好正
咁套戲最後係周迅爭贏 誤導左我好多年
以為做返自己最好
On9啦 如果台妹最後唔係做到咁過份既 黃曉明都唔會離得開佢
咁呢啲就有用,但唔好做到好cheap 雞咁。我大學同學就係咁比個港女吸引左,大學生涯都念念不忘 不過之後就唔鐘意佢

個人黎講唔鍾意嗲聲
身邊男仔都係 覺得好嘔心#
聽住先 男人講同做係兩樣野
不能同意更多
某d港女成日用咩真性情打飛機
你係真。溫柔咪正囉
可惜大多都係呼呼喝喝亂發脾氣呢
剩係識話人姣/扮溫柔
起碼人地肯扮下先吖
你連扮都唔扮而家貪你夠惡?
男人都係有少少膚淺 只要哄得佢開心 等佢覺得
得自己好叻
已經得左一大半

男人唔會同你諗得咁複雜 咩真性情佢地唔想知
最緊要哄到佢
根本男同女都係
呢個世界冇人鐘意聽難聽既說話(no matter 真定假)
d女仔都成日問自己男朋友邊個邊個靚d(通常都係真心靚)定我靚d
咁呢個時候我又玩真性情話緊係邊個邊個靚咩
真性情只會係吸女性朋友
你遇人不淑
但最尾都係講樣的
講白d 真性情即係無禮貌
份人夠真係優點但亦都係缺點 但講到要用黎吸引男仔就點都係on9
但從來多仔圍既都係d好普通既女
靚女反而無人敢追
因為無威脅性
六常你覺得我講得岩唔岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞