終於明白如果想溝一個男仔,只要激發佢既性慾同保護慾就得

377 回覆
3230 Like 115 Dislike
我決定以後開始扮柔弱
咩都旨意男人幫我做
成全覺得work唔work?
你係咩人自然會吸引咩人
咁又唔得
一般啦都 少少靚啦 佢就識玩啦咁樣引我
屌 咁你地男人玩哂佢啦
你地女人玩哂佢啦
不過我好鍾意蟹仔
得把口
係 其實相處落就一般
2種性格既人
扮嘅話,你一刻都唔可以除低個面具,唔攰咩?
同意性慾,但唔同意保護慾。
真心覺得女人要靠男人好麻煩,唔明點解咁多男人會想保護條女,我平時見到啲女明明自己有能力又要靠條仔幫/保護之類就覺得煩。我條女好明我想點,從來有咩可以自己搞得掂都會自己搞掂,唔會煩我,因為佢好清楚我唔需要係佢身上扮man拎成就感,更加唔會想麻煩到我。當然,我自己嘅嘢都會盡量自己搞掂,唔會搞到佢。
想溝一個男仔,最緊要挑起佢性慾,同時俾佢見到你獨立成熟嘅一面,唔使成日靠或者麻煩到佢,性格方面唔使話體貼入微,起碼唔係麻麻煩煩咁港女嗰啲就夠。上面話咩撒嬌女人最好命最後周迅搶得返條仔係假,我唔認同。現實中好似條姣西咁嘅女人係唔會有人鍾意,男女都係。女人會覺得佢扮撚曬柔弱姣仔,男人會覺得呢條女低能麻撚煩阻住地球轉,見一鑊打一鑊。男人對住呢啲女人只會想用碌鳩狠狠咁教訓佢,唔會對佢產生好感。
樓主神回
我覺得扮嗲扮姣扮蠢既女人好嘔心
可以同另一半笑傲江湖都唔知幾爽
前面個種女人俾人玩厭就飛喇
小學已經比女同學話我姣 早已看透世事
係呀啱呀,然後咪當你係雞囉
男人係用下身諗野架咋,你擺個雞款咪用返狗公心態對你咯
免費雞邊個唔想食啫係咪先
想巴打答下:
我之前鐘意條仔
跟住條仔返新工無耐就俾條女flirt
條女又叫條仔教佢溝仔招
跟住又話返工訓覺會訓到落人地喥,要條仔陪佢,條仔又照做
佢好似好受好冧咁
咁呢啲算唔算成功?呢啲招數其實會唔會長久?

我就係太獨立,乜都就晒佢又唔洗佢幫,唉
我覺得夠淫夠主動就得,技巧好樣靚身材正無毛一線鮑係BONUS
有得屌邊個唔想屌...
收皮好唔好
臭雞我都OK呀
Lm
留名學嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞