終於明白如果想溝一個男仔,只要激發佢既性慾同保護慾就得

377 回覆
3230 Like 115 Dislike
唔姣既女仔 係咪真係無男人會鍾意
因為想屌你而溝你,屌多兩個月玩完
不過無可否認想屌你都係幾大嘅動機
都要睇樣嘅⋯⋯
屌你,某啲巴打既諗法咁撚極端既。
人地講完你聽仲要駁嘴,洗唔洗好似你老母咁講到幾時做咩,點樣做呀
Every human is a puzzle of need.

"You must become the missing piece and they will give you everything."
我老婆,呢d係扮唔到
紫巴pmed
其實套落女性到咪一樣,個個女仔都係話個男仔嘅條件唔係太重要,最重要係佢個人夠真,唔做作,唔係因為想追佢而特登迎合佢,真心對佢好,最緊要做返自己,總有人會欣賞。
屌,到最後咪又係話個男仔成日講粗口,太粗魯,好難帶出街見人,住公屋,唔上進,冇經濟基礎乜乜柒柒。

利申:第24年A0,性格同《秋天的童話》裹面個船頭尺差唔多一模一樣。
我鍾意d做返自己既男仔喎
幫我奶鞋底個d真心唔識欣賞
我曾經有諗過,究竟我應唔應該改變吓,試吓唔做「船頭尺」,得閒就去關心啲女仔,到最後發現都係冇撚用嘅
我覺得做到喎 其實冇衝突
主動同被動係攞個平衡啫
主動撩下你傾計 但係被動咁樣要你約 個類囉
有獨立主見係唔隨波逐流 睇多啲書睇下時事
溫柔軟弱係會識得出聲叫人幫手
正評比你個回覆
sad but true
識人就係咁 出名港女格公廁 份人又拜金
但嗲人真係好撚勁 對住男人把聲特別嗲
小馬
咁點先可以激發保護慾
開始明白自己點解溝唔到仔
首先要學識依靠同信任身邊既男人,唔好覺得自己好叻好獨立,有咩都攬哂上身
仲有就係要識尊重人,要人幫時最少要有禮貌,熟少少既男仔可以嗲下
又唔洗痴身痴勢咁chur
輕輕拉下佢衫袖都夠
見到話要搵機會讚啲仔
但具體要點做 無啦啦講好奇怪 有冇例子
最憎姣婆 死撚開啦 好熟咩同你
Red Sparrow
有時聽到啲仔會做啲乜乜柒柒就扮到好驚訝,好似覺得好勁咁。
仆街喺車到忍唔住笑咗出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞