【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (14)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
等睇悠二買伏機
我買親都伏

睇下可唔可以負負得正
堂堂科技大廠,決定一做左就唔可以返轉頭,3.5mm同機側指紋係唔會再喺旗艦機出現。

唯有希望年尾有螢幕指紋感應,「下放」返XA2嘅左右無邊框,同整返9mm厚,180g重以內嘅機啦屌
U11 Eyes都伏?我見平平哋,其實幾想換。
U Ultra一面世,我已經睇中佢個藍色曲面玻璃
想問下知唔知而家XZP Wilsxn個D做緊幾多錢

聽日家母想去出機, 我又要返工, 想俾定D資料佢
硬件方面取消3.5mm,代替的東西我也說過了,配置方面去年說的是6+128,其實8+512都曾有過,具體經過依然不便描述,且這個8+512你們就當作是目前性能最強的組合吧,然後最終確認亞太地區版本是有6+64的,這個我也說過了。Sony LSI在生物識別領域以後是會有壓倒性的優勢的,tof識別和光學指紋
咩叫tof識別?
Time of Flight
XZ開始引入嘅三重感測器嘅其中一個
XZ2 / XZ2C已經將ToF加埋去前面板
家陣部機訓覺既時候 全程wake up左
呢排都冇裝過任何新野

入電池只係睇到作業系統長期清醒
有冇啲咩app可以睇到咩原因
最想都係知XZ2 幾時上市,手上部XZ 頂唔住了
你預復活節前後啦,三月中先至喺香港發佈,加埋一至兩星期預售,差唔多㗎啦
上次 XZ1香港發佈嗰日開賣
係喎,9 月 12 發佈,9 月 13 開售,咁今次可能趕及 3 月 14 白色情人節開售
用oled mon就算有8+512都唔敢買啦,壽命問題永遠係死症。手機用micro led mon又遙遙無期
512 依家512 ssd 都千二千三蚊
你仲要整咁細塊chip 個價要double
一部機成二千幾三千用左落storage 到
Ram 當你400
咁要訂價幾多
其實啲鬼佬係咪中意啲肉酸樣
先比瑞典嗰邊設計番?

論外觀 真係日系設計差九條街
任何防水機都防唔到熱水
溫差大會有水氣
講左好多次us1399
係咪盲
咁你好快冇野簡
Lg呢間ips大廠都開始轉曬生產線去做oled
Sharp同jdi都轉緊
咁你好快冇野簡
Lg呢間ips大廠都開始轉曬小型面板生產線去做oled
Sharp同jdi都轉緊
Xperia L1我想問有咩評價
3台 有400$現金卷
但sony 得L1用到張現金卷
如果L1 同xzp 比
會唔會差好多
差好撚多
JOLED
電腦mon係最後防線,電話我會年零兩年換一次,電腦mon真係唔得。
除左解決左燒印問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞