【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (14)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
唔係xa2黎既咩
我都覺 中階樣
cut左一部xz2p
芒係sony picture冇伏
音樂都好sony味,不過最大問題係冇推力搞到好似好差
相機無突破, 可以轉nokia 9了
係人都知 18:9 啦

係因為佢twitter講咗
Meet Sony's first full screen smartphones: Xperia XZ2 and XZ2 Compact
8 pro 旋轉式5鏡
Xz pro 今次係咪唔會出?
cut左喇

Cut 左既意思係成個系列唔會再出?
cut左一部xz2p

仲諗住有4k mon既機
我覺得跟返主流又唔係壞事嘅,繼續磚頭/尿袋設計用落18:9機 會進化成遙控

同埋起咗個名之後就會有自已性格嫁喇
怕打到xz2,之前mwc出左部xzp,ifa xz1做左炮灰
如果佢而家出4k ,ifa 個部 半爛尾1399會奶野
大家不如開個開個賭局估下3月之前會唔會有2月更新?
xz1低調到 明明好野黎
Sony真係好不思進取呀 d spec好似差緊d都算 而家個樣重出到咁…
其實一直心思思想轉會 但又一直都係Samsung hater, lg htc又唔係好信得過咁 iPhone又要轉晒d野 oneplus又大陸機
所以諗緊襯唔襯重有側邊指紋解鎖買埋最後一次 xz1 or xzp
上知post有巴打話買xzp好d 點解既? zxp有咩好過xz1
你肯定? 調色無一次準
pixel 2
影相對你嚟講重唔重要
索尼:新設計明明靚咗,點解個個係都要方
上半年同下半年都新樣咪仲好?
sony粒dac用soc都用最差嗰粒
同其它牌子一鳩樣 spec又唔係頂尖又要賣咁貴邊個買
唔吉手同指紋開機制合一我買sony做咩
用左咁多年都要轉會了
咁現實上一新一舊索尼都係做唔到,都係ff
下半年又出呢種手機轉會算了,自己design都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞