【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (14)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
班撚屌工程師起唔到貨
日本仔有70%人用iphone
11.1mm 198g
12.1mm 168g

希望9月又再改外型,XZ2真係不了....
如果好似以前咁半年轉一次Design咪好....

XZ2個外型如果用幾代嘅話,Sony真係玩撚完...
無線充電座 9W極速充電
Compact都5吋

屌你老味走啦,邊撚到com呀
唉,坐等XZ1C跌,入貨好時機
你們知道什麼叫投桃報李嘛?高通大力扶持sony mobile,給予所有可給予的優惠,所有技術授權一點不含糊,就差一把屎一把尿拉扯他長大了,而sony mobile也盡可能的回應高通的要求,協助開發簡直是基礎中的基礎,spectra 280ISP就是sony mobile協助完成的,當然這對高通爸爸來說是應得的,畢竟google也拿了sony mobile的好處嘛。作為高通的核心領銜級合作夥伴,ceo站台沒什麼好說的,可是你看愛立信都不給面子親自來。高通也是瞎了眼。不過有這兩家5g問題不大了。下半年是全年產品的重心,我說過的東西都會有,至於我說過什麼,自己去找

下半年是全年產品的重心
下半年,下年,下半年,下年,下半年
係喎
咁佢會唔會成為最後一部
因為機背指紋好反智唔想用
下半年還會出現US1399呢,799歐元沒什麼好奇怪的,這代這麼垃圾都敢賣這個價,是真真正正的棄子,下半年該有的一個都沒有
而且瑞典lund開始招聘,向東京提出的要求是設計一年一換,內部有反對的聲音,還沒定下來,所以那些一口咬定會傳承的別說的那麼死,看得我都尷尬笑死人了
得罪講句,今次新機仲樣衰過上代好多
呢舊野係幾撚屌
設計打橫打棟擺又得
9W (實際input成16W)
又用USB-C (出面好多仲要micro USB或者直接痴左條線)

dklm佢發佈會講d野都已經間接同人講叫你等下半年
你接唔接受到機背指紋先
得ge話都可以試下等xz2
唔得就入xzp啦
BTW我就真係接受唔到啦
今次索尼喺厚度方面用咗好多心機
仲有冇左3.5mm耳機插位
配件靚過部機
今次Sony真係傷左唔少人個心
睇住佢初期用埋D舊U,
到Z系出, 都跟到其他廠用高通新U, 又有防水
點解唔好好咁promo
點解不斷咁比人過頭,什至放到越黎越遠
利申: 最少我係

部z3+就黎壽終正寢
電倒水唔講,個mon有時touch完無反應
入xz1系列用住先好,定等xz2好?
雖然希望9月佢有超旗艦,但係自己又唔會換機換得好密,多數都係用到就殘先換
你接唔接受到機背指紋先
得ge話都可以試下等xz2
唔得就入xzp啦
BTW我就真係接受唔到啦

我個人無咩所謂
但係前鏡由1300跌到500
其他野都差唔多,係粒u同ram好啲
好彩我依家唔急住換機
即管等多陣睇吓你下半年有咩花臣
不過佢夠膽死再出電子垃圾嘅話可以即刻宣佈轉會
叉緊電係咪用唔到指紋解鎖
仲用緊Z2勉強頂得住
但放左側micro USB好煩
諗緊買唔買部底部置中USB-C平機頂半年之後比老豆用
無線充電座 9W極速充電
呢舊野係幾撚屌
設計打橫打棟擺又得
9W (實際input成16W)
又用USB-C (出面好多仲要micro USB或者直接痴左條線)

叉緊電係咪用唔到指紋解鎖

華生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞