【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (14)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
個樣
仲要得4GB ram
會唔會側面指紋得返premium有
所以咪要畀9通鬼佬講野囉
美國電源鍵同指紋二合一有patent
sony唔會用到, 除非課金
相機有冇咩特別?
淨係美國出機背指紋啦on9
唉…
最後唔係講咗dual camera?
應該係XZ Pro
美國都無人買sony㗎啦,有買嘅個個都flash第二個地區咪又係咁用
Sony mobile 不思進取到. 個發佈會真係hea到

人地Samsung 玩單鏡雙光圈,擴大到 1.5光圈, Sony 可以成個鏡頭提都唔提, 淨係 4k hdr video record 同960fps slow motion upgrade 到 1080p , ois呢? 新CMOS? 新科技呢?

除左一開頭有新喇叭技術最吸引,其他都係輕輕帶過。

到最後竟然叫人期望未來新科技, 雙鏡,新圖像處理,即係話呢部xz2 都係用黎過渡, 除非價錢好吸引,否則都係不了

利申:手持htc u11, 諗住回歸罪大, 依家再等今年9月
你要明白support hi res唔等於聽到靚聲
鳩通成本價賣比sony要佢打三星
我好肯定鳩通搵錯隊友
真係冇3.5mm
可以講bye bye
連高通個合相技術都唔用
真係好心痛,點解可以hea 撚到咁,乜鳩賣點都無
臨尾講雙鏡加多句stay tune真係屌左出聲
又考驗信仰
過渡機
SONY
4K HDR拍片
960 FPS 1080P
肯定熱到HIHI
2018年手機厚度竟然可以倒退變番10mm以上

應該得sony 先咁把炮
成個發佈會個感覺好似求其出兩部野嚟攝下時間咁
罪大你唔係hea成咁呀
即係叫你等下部
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞