【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (14)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
個前鏡劈到落5MP垃圾到
1399尾已爛
曲線叫人買其他牌子既機
Xzp 4l唔曬電囉
have 6gb ram
>11mm cut 3.5mm on99
我咪用緊
根本無必要
又貴啲又嘥多啲電
用黎做乜
等睇nokia 7+影相都屌打 xz2
XZ1同XZP同一粒sensor
影相係咪都係差唔多定直情無分別
起碼都要1440p啦,今年2018啦
靚好多喎冇必要
一樣,算法可能改少少
SONY今次真係俾三星全方位秒殺,一對比真係諗唔到理由買SONY
Sony 這次發布會明顯就沒什麼可以說了,自己出了錢當然要獨占,另外公佈的只是雙攝技術原型,跟畫質技術沒有太大關係,但是我說了多年的自主ISP終於有著落
好失望,大倒退
知道為什麼取消耳機孔了?不必要的機型當然是cost down為主啊,不然你以為

一出即跌價
cut左3.5mm
咁有無轉插or type c 耳機先
雖然沒有發布搭載雙攝像頭的智能手機,但索尼依舊展示了自家對手機成像技術研發的最新進展:超高感光相機技術。它將雙攝像頭與索尼自研“融合圖像信號處理器”結合,實現高速實時圖像信號處理,使靜態圖像感光度達到ISO51200,視頻達到ISO12800,在極端黑暗環境中達到過去只能在可換鏡頭相機上才能有的感光度。超高感光相機技術可以讓用戶拍出更明亮、更少噪點、更清晰的圖像,此項技術將在不久後應用到Xperia智能手機中
整厚左都唔係問題

3.5呢?
多電左咩? 又唔係
薄邊左咩 又唔係
大家可以等下等唔到就轉會
其實今次都算縮得好小,條邊好撚粗

5.7吋MON 但係闊到成72MM 長都15幾,仲要196G重
OVER哂人地D 6.2吋UP既機
實物應該好唔掂
加厚部機到12mm

換黎嘅係

無雙攝都算 仲要無ois...cut 埋3.5mm 同側邊指紋..

sony 你係得嘅
即係xz2已有dedicated isp?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞