睇jobsdb見啲工長期請人=伏

838 回覆
438 Like 4 Dislike
估唔到有人都中過招,VTECH真係狗也不屌既公司
Marketing仲有咩scott’s collxction同lx shop都係長期請
仲有美x, gurx online同blxss都係...

Shxseido, naxs同fanxl都成日請
但我有fd係naxs做好似又做得ok踻
我冇入去做
條八婆真係爭在冇放隻腳上台咋
街市到
Archi interior 界都好多閪公司
記得fg嗰陣唔識嘢有間叫AxK
叫你上去in跟住又係咁彈你又話,你唔識咩咩咩
我地請你唔起喎
我心入面諗
咁你叫我in把柒?
浪費咗我十幾蛟車費

最近見佢又請
Stexe Lxung都成日請人 知唔知伏唔伏?

Ching 真係好fresh下
FANXL福利好撚好
Arch interior有邊d大伏架
葵涌區見過三份都不了
有次仲要我自己拉開個電梯閘門
屌,見到個男人好慘
17年fg 唔知市況 求解說
真係大部份都西工
以前岩岩出黎做野
請$9000
OT+5.5
請果陣寫5d
10000$
唔識睇合約果陣
一個歷月通知期
被迫做多左一個半月
巴打,你真係識簡,入左去做一定會後悔,垃撚圾公司
我in過 d人好似幾正常
不過1st interview除左情境題 仲要玩legal text既translation
叫我2nd in但我懶拒絕左 心諗仲有咩好in
不如大家開多啲名
啲人可以留意下
咁咪少啲人中招羅
通常電子產品大公司成日請人,特別多shipping位
仲諗住見hr assistant
聽聞canxn 同yxk mkt都係伏
呢個就係呢個po既存在目的
其實呢間流失率係唔係極高
一定係!出手好低!9500for non fg都比得出cls!
唔會掛
Archi interior 界都好多閪公司
記得fg嗰陣唔識嘢有間叫AxK
叫你上去in跟住又係咁彈你又話,你唔識咩咩咩
我地請你唔起喎
我心入面諗
咁你叫我in把柒?
浪費咗我十幾蛟車費

最近見佢又請
Stexe Lxung都成日請人 知唔知伏唔伏?

Ching 真係好fresh下
17年fg 唔知市況 求解說
我in過 d人好似幾正常
不過1st interview除左情境題 仲要玩legal text既translation
叫我2nd in但我懶拒絕左 心諗仲有咩好in

SL in 時正常
但聽做過d 同事講都係多Ot出名抄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞