睇jobsdb見啲工長期請人=伏

838 回覆
438 Like 4 Dislike
ching係到嗎?有野問你
巴打係唔係到?
準備apply lalamove part time 訪問員
想知有冇伏 pt仔黎講人事關係複雜嗎?
Digi-xnfinity 係咪伏嚟?
想問有冇人知Showbiz event公司伏唔伏
講多d
呢間PK WONDERFUL SKY冇錢請人就唔好登廣告啦,on99,請個PA又話要陪老闆翻譯英普,又要上船做阿4招呼D強國人,DKLM,夠膽死開21000,去食💩啦!仲要曬9我時間,等條仆街HR等左40分鐘,第一句講錢同我現在公司一樣人工,DLLM,玩野咩!你間蚊型公司O係IFC呀以為自己?DLLM,我HKU POSTGRAD架,都on X9,35K我算平啦!DLLM! 真心痴線,大家唔好中伏!
Any updates?
廠長既意思即係要打得通當地黑同白
上到海關稅局 下到陀地小混混就係靠佢梳通,仲要係識柬埔寨話,乜呢d咁特殊背景既工可以jobsdb請到人既咩,好伏
我見駕院個it成日請人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞