睇jobsdb見啲工長期請人=伏

838 回覆
438 Like 4 Dislike
巴打有無details
求解+1
去睇佢公司網頁就知
佢請MT嗰版寫明係work 7/24/365
仲要寫:no work-life balance
誠實
其實唔明HKTV有咩可以做到24/6/365
日日執貨?
Fuji xerox 影印機係未伏
ricoh係咪伏?
有無巴打in過實惠傢私既九龍灣office?
信德
自稱大集團,仲要返 5.5 日
Office 入面圍有 cam
邊個department?
sale
唔係伏
你in咩post?
灣仔調查公司 “VXrXiX”
長期請人
呢間野最鍾意用唔出reference letter、寫衰你reference check黎恐嚇你!
Fresh grade HKU/CU 英文系、翻譯系要小心
入到去佢會逼你做researcher
系度做完researcher保證出到去你完全唔知可以再揾咩工
老細名句 :
1. 我要物盡其用 即係榨到人盡
2. 俾啲獎聲自己, you are perfectly in wasting time
3. 咩都有數得計,你今日接左幾多個電話,每個電話傾左幾多分鐘都要mark低系
4. 我要揾你現任僱主好易架咋,唔好諗住拍拍籮柚走左就算
5. 你宜家食緊屎,but you deserve it
咁wxllixm lxa 點睇
Muji
有FD做緊, 好似幾好做....

不過星期六日好似要返工, 仲要落店幫手...
讀社科degree, 仲讀社科master
星期六日都要返都好做
V tech真係狗也不屌
屌佢老母 工作職位掛羊頭賣狗肉
文化又閪
留名
我真心覺得佢地好可憐
係間垃圾公司咁就一世
巴打個陣咩位?
間野咁細,費事自爆
奴隸都不足以形容佢地
我個陣唔係落手落腳做既位 所以唔算太差
睇我名就知我咩位

師兄舊時坐邊層

咩名?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞