睇jobsdb見啲工長期請人=伏

838 回覆
438 Like 4 Dislike
一田都係要落鋪
好似得7日al
indeed成日睇完唔call嫁
但係同post係jobsdb嘅話 第日就有電話
竟然 我喺indeed試過兩次都即日/隔日 call 反而jobsdb就冇
睇黎我係天生做伏工嘅人才
有無人知Fundsupermart (online fund platform of iFast) 伏唔伏? 我報左Fundsupermart research analyst
伏就唔去in, 慳返張 passport photo
想問下咁sprg呢? 兩間都係好大既agency
Wonderful Sky & iFast/ Fundsupermart 都係伏野?
有冇人知八達通risk management and compliance 個department 好唔好做,見佢近排係咁出post
基金佬
一張長枱幾個人打橫坐埋一齊咁樣叫唔叫係?
Ws 大伏 九成大陸人
P&G, Estée Lauder , 起碼唔會當你係狗
入過西門子做admin
間公司同福利都幾好,我嗰時寫中六學歷有14k未計bonus,al 11日,唔肯定有冇記錯
準時走,最多鎖門遲15分鐘
但個 supervisor極煩,我上2手都做唔長
有冇人做過尖沙咀專賣英文書既Swindon back office?岩岩in左 想知好唔好做? 因為想辭職轉工
個中年it 佬真係好撚慘
完全感受到果種要養妻活兒 無奈接受既慘況
成班on99 港奴 明知間公司閪你都唔會返去做
仲人手幫個公司名打格仔 做咩啊?驚舊老細找你悔氣啊?
其實做到咁上下level 要經agent 搵工係一件幾平常既事
牛奶公司請shipping ,返葵涌又唔講,返六日又唔講...見工先講!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞