睇jobsdb見啲工長期請人=伏

838 回覆
438 Like 4 Dislike
sasa MT 好似得兩條stream
1 係做前線 做到店長 好處就係跑到數就佣分
2 係做training 好似幫手整教材嗰啲?唔係好肯定 但都係類似

利申識好多以前做sasa MT既人講 唔知依家仲準唔準
做前線你會後悔,我岩岩都做緊份on shift既office work. 伏爆,所有野都係踩緊勞例最底線來俾offer你
(例如將你既例假放在勞工假期度放,咁就會食左你兩日假,咩都冇得補

後者唔知
我無打算報呀 諗住話俾其他人聽sasa MT係伏
次次都做一個月就想走
d人工少得可憐 同事又閪
不過勝在夠hea
垃圾LaLaMove
利申:現職員工
Marketing 嘅工真係可遇不可求
呢2個月嘅post一係就長期請人明係伏工 再唔係就呃人落搭marketing 變sales sd左咁多都冇咩回音
搵工搵到好撚灰 睇下3月會唔會有啲新post
荔枝角區
有冇人講下運動品牌公司office好唔好做
如一tick 三間
FG對呢方面有興趣
因為呢行唔伏既應該萬中無一

講一啲唔伏既比較有意義
做過佢旗下m字頭
返左個幾幾月
啲同事閪到仆街
而且冇乜生意
日日冇數
Resign 左之後
搵左另一份pt攝時間
求其開張單都高過佢地全日生意額
阿古獸個間?
呢間賤到唔比staff上網唱佢地
之前係舊登有已離職職員post爆佢地啲仆街野
然後有在職同事回post一齊binC
最後在職條友黃左
比人開拖屌左好耐
自從啲人唔撚夠膽上網唱佢地
做過港資 mkt 工業區
真係唔撚想再返去
想睇下自己做緊個間有冇人講

BTW諗住下星期RESIGN

真係頂唔順呢行
係舊登
個post唔記得左叫咩名
樓主仲畫撚埋個陣佢個上司個樣出黎
(用小畫家畫,但好撚似)
然後之前咪有單食女學生新聞嘅
即刻pm舊同事
佢話上頭落曬封口令
乜鳩都唔比講

仲有呀
燈塔都搵左唔少網絡打手佈係乜登物登嫁
一黎做好形象
二黎捉同事
餅房
d師傅係日本人 佢地唔願教人 請d人反去都唔知做咩
我又係做m字頭
但租務部
d同事真係西到仆街
特別係個租務經理
真心伏,唔好做

利申:搵緊路走
日本人男既奶鞋底,女既搞上床,都未必肯教你
唔怪得依間垃圾專請fg
聽教聽話 奴性重就係人材
同出邊d 朋友比較吓 你就知咩事
可能你都比人洗左腦
個master 資助未又係係你個人工扣返黎 不過不失
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞