Kingdom Come: Deliverance就黎出啦

872 回覆
33 Like 9 Dislike
新出果陣有個on9 bug ,打庫曼人營地有個惡性bug會永遠推進唔到劇情 ,殺完第一批庫曼人之後攻城果陣,全部人就會bug曬企定定係度,度門就永遠都攻唔到 ,永遠卡死果度
點解D賊難打咗咁多
搬運工要去邊搵
買石材同煤炭買唔到
講緊起自己條村? 你鋪好路再起埋Merchant商人就自動有

終於唔洗ON99咁搵
PS4版先行白老鼠...........
好玩,不過玩到有個主線係咁loading,結果棄game,好彩都玩到被人搶城堡果段較後劇情....
岩岩玩幫friend 搵工個任
約左條友打交
蚊左把劍出黎就fail 左
i was looking forward to this DLC, thy said this is more combat oriented.
BoB only 45$ !?
downloading!
超級頭暈game
裝完新DLC諗住開GAME玩
點知個畫面會變到好光
Diu
I m disappointed, finished Band of bastards in 3 hours
Only 4 /5 missions
The unique items are good tho
有冇人都係咁
個天空變到白茫茫一片咁
試過訓到夜晚都係好光
明明之前玩唔係咁
開新SAVE又好正常
精神時光屋
打到去光頭佬個camp 唔夠佢揪
依家去修行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞