Kingdom Come: Deliverance就黎出啦

872 回覆
33 Like 9 Dislike
係,一刀落去唔死都一身傷
其實最勁都係潛行弓箭,基本秒殺
有時候個賊竇全部瞓晒覺,可以逐個嚟一刀
我射箭射極唔中

除咗狩獵,邊度可以畀錢學
我都係新玩無耐
但我發覺射箭要一拉好弓就即放就準好多
拉衡左hold一定先再放手反而好似唔知射去邊。
呢個係呀,但用弓射人好難射得中,特別係中遠程

同埋中咗都未必死

Knock Out好似仲開心
起新村?
得罪哂主城d士兵搞到士兵聲望得0,成日比人搜身可以點加番
開鎖1同5級真係兩個境界

有無人知private area 同 trespassing 後果有咩分別?
負重得130

裝完甲得返30

你哋係咪都係噉?

同埋啲賊贓多到隻馬都載唔晒

諗住賣畀啲miller,點知佢哋得咁少錢

有無人知佢哋幾時會有錢返

同埋如果賣賊贓畀正當商人會點
正當商人多數唔收,但唔會舉報你,但我試過酒吧照收
暫時我玩落都係自己住個磨坊主最多錢架啦 1k
噉點先可以儲到幾萬蚊

偷咗嘢都無人有錢要
可能再玩後d有人收掛 我諗我玩到中段左右咋
我去到準備打賊巢,係咪仲係初期
修道院嗰度中左bug 佢叫我揾個病人點知佢標嗰張床係空嘅 重裝完都係咁 有冇人知可以點做
Courtship任務,每次見到條女話送嘢畀佢,畀完之後大家會卡住喺對答位,但無對白,又出唔返去
好game推推先
教你個bug

將啲賣唔晒嘅賊贓放入你磨坊主嘅交易物品箱入面(有錢有貨嗰個),過一排等磨坊主搵到下手出晒啲貨之後會有好多錢喺個箱道,你就偷咗嗰啲錢。磨坊主永遠有下手,多多賊贓放入去都唔怕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞