Kingdom Come: Deliverance就黎出啦

872 回覆
33 Like 9 Dislike
我貪心想拎埋佢著緊D裝甲去賣
要放落箱等幾日先賣到
D Npc好記仇 有次我趁個長官訓緊覺爆佢格 比佢發現左 之後想搵佢學野 佢話我爆完佢格仲有面叫佢教我野?
好q難射中呀 又唔捨得賣啲盔甲
Charles IV,King of Bohemia and Holy Roman Emperor,had a long and successful reign.
jesus christ be praised
聽到識背
射箭冇你想像中咁難
開一次準星試過,以後閂返都會掌握到
屌完就冇下文喇?
起碼撳佢講嘢都搵兩句情話講下吖
我當正個磨坊係自己屋企每次都番嚟先熄驚咖
Henry仔永遠俾人用完即棄,sad到
連特別對話選項都唔會有,回復路人身份
我全部格羅申放曬係佢床頭當佢係老婆咖喇
Question and answer 有無人中左bug?
醫完哂d 人去個camp 搵sir 哇石,但去到唔見佢,仲係N 字頭馬場到
我仲上網搵有冇機會好似skyrim咁向佢求婚 希望dlc有啦
我哋呢啲專一毒撚永遠係被玩弄嘅對象
嘩 矮仔戰役淨係執Over300嘅嘢賣 賺到萬幾蚊 最衰唔夠負重 打完番去又冇曬啲屍
有箱
試過掛住執屍話我地打輸咗 羅巴德都死埋
轉時間
我都試過
所以第2次打唔敢執得多
好彩打完返去仲有d箱
試過啦,做哂d side quest 都唔出,上網睇就話係bug
Hans capon 好靚仔
而家玩到去uxxxxx 城度搵返個bandit
跟左hans 之後冇返過去個mill
想問下想屌teresa 同mylady 係咪要返去搵佢地
配合番HADER ENENMY 同其他COMAT TWEAK 用會好玩好多

Roads are Dangerous::

https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/51?tab=posts

Combat Tweak and Stronger Armors:

https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/118?tab=posts

Super hardcore:

https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/128?tab=posts
兩個都解支線屌
Hans capon 好靚仔
而家玩到去uxxxxx 城度搵返個bandit
跟左hans 之後冇返過去個mill
想問下想屌teresa 同mylady 係咪要返去搵佢地
兩個都解支線屌

唉,屌完就變路人…
sp都有得再約啦 好失望
手痕去cool人頸真係好正
夜晚cool下守衛 著唒佢地d甲發現已經成8x幾負重
同埋玩呢隻game響城入面一定唔著衫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞