Kingdom Come: Deliverance就黎出啦

872 回覆
33 Like 9 Dislike
想知有名果D會唔會返生 有時殺得興起無睇名就殺
知唔知最後追尋莫拉果度點做 搵哂成個範圍人影都冇隻
拉泰係拎裝備個到 上去就休息室
整暈有裝個個 直接斬死無甲個件
咁鬼大聲叫 幾驚佢嘈到上下
行行下個任就做完左,話佢走左佬
我好好奇仲會唔會有dlc 補完劇情 屌

我見其他論壇話制作組好似無錢開發,佢最尾咁收尾好無奈
隻game 好似話得15個人開發用左5年 宜家fat過fatfat ,超多人買
我估要出續集唔難
但最大問題係佢其實未完,搞咁大場大龍鳳

不過出free dlc 應該解決到
有冇人買左PS4版?
個任有幾個解法
我係問完屠夫無理到任何野直接去搵雷吉X, 之後佢會供莫拉出黎,之後揀帶依條友番去搵監工, 你落樓梯就會見到d守衛斬開佢十八碌自動完成

你夜晚搵佢果個解法我冇玩過唔知
隻驚外國咁hit我諗應該有補完啦
好難得有kickstart indle game 劇情未完 IGN都比到8分
系統唔睇bug真係好出色
問題唔知佢又要開發幾耐先出到隻dlc
有冇繁中mod
其實有冇得雙手持劍?
一日未玩到結局好似未打完啦咁
話說我用地圖快速移動去其他地方 中途停左撞到惡棍殺人 暈左佢諗住帶佢返城比衛兵 返到去佢捉返我轉頭
bug到7彩, 好多任都bug左
唔用盾就係雙手持劍
如果你講嘅係二刀流嘅話請返去玩skyrim
卡左係復仇之路
係馬房好多人死之後點???
做完狩獵開始
屌 我bug 鳩左
狩獵開始之後 無任比我
修道院任真係好有趣
雖然好多bug, 但幾正,hea下打獵好快玩左成日
成日入去搞破壞
修道院守門人間屋出面個守衛 畀我打暈偷哂裝 第2日見佢企喺門口無衫著
經過佢面前佢又認得我 走嚟撩隻揪 打贏佢之後放佢走 依家喺佢面前經過 佢都即刻掉頭走
德圖騎士先好笑,夜晚比我偷晒套裝,得反白衫同條大j 褲,行到去湖邊話我同決鬥
個下即時笑左出黎,佢居然同我空手打mma
用spear 吉左佢2下話我好勁秋就爆料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞