Kingdom Come: Deliverance就黎出啦

872 回覆
33 Like 9 Dislike
試過 關完門殺完人之後 轉身無啦啦有個守衛企喺度
岩岩比人發現左 出現左crime個個notice
佢大叫但附近冇人 我即刻整暈左佢, 之後再殺佢
行出去d人好正常 咁係唔係冇事?
我殺左miller對出個間浴堂其中一個bathmaid
雨夜屠夫

我都係,仲要搶埋件衫送比Teresa 吖,送完佢又幾開心
其實比人發現再殺左佢
會唔會比人捉

試過去偷浴場老闆娘d野比佢發現
殺人果陣 無人見到就得

梗係等間屋得返一個人,一關埋門,就任你魚肉喇
試過 關完門殺完人之後 轉身無啦啦有個守衛企喺度

咁你就抵死喇
試過出手個下
比佢開到門,門口有個女人尖叫
之後趕出去打暈佢
大佬呀 唔係話唔畀你入嚟 但係你都出句聲啦 夜媽媽想嚇死人咩
起碼有聲出
Florian個個任點做 我應承佢救條女但係無晒marker嘅
冇開個邊地圖?
唔知喎 因為我之前有個任又係係冇開嘅地圖入面 但都有個marker喎
係唔係太多支線? marker最多顯示3個
我有toggle咗 但無show係map
咁就應該中BUG
打咁耐先中bug 有無人可以話個location我知啊
我記得佢話咩skalitz個邊 但咁撚大
記得好似係山頂營地
係唔係主線話要救佢條女先幫你果個任?
係呀
山頂逐個營地搵
係咁玩主線岩岩打到去搵TIMMY
仲係用緊D 垃圾裝 有冇咩地方可以搵到套靚衫/武器
守衛
停下玩支線
同少主沖涼任有個箱可以拎最高攻長劍
宜家一打六太easy搞到想dl. 返個dark time mod玩
人物技能低用高攻裝唔係負加成?
晚晚去人地屋企訓練Stealth同Pickpocket
明明冇比人發現但係citizen聲望係咁減點解既
現在已經-6...

好地地唔得既
d villager 訓緊覺都知道邊d人偷佢錢
一野跑出去 另一個又跟著跑明明都冇偷佢
好彩岩岩天光條街冇人 成功滅口冇扣聲望
我發現無論點樣 佢地起身既時候就會扣聲望
我岩岩番去訓
天光既時候聲望係咁慢慢扣
想問下citizen聲望重唔重要, 見唔到都照扣
用ps4玩無mod會否好不智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞