Kingdom Come: Deliverance就黎出啦

872 回覆
33 Like 9 Dislike
巴哈有人做左
反而覺得難唔難玩係其次
只係d任務實在太悶
唔知後面係點 但係現階段玩咗兩三個鐘
d任務大部分都係都係行行企企搵人吹下水咁
去到Rattery 會好d 一開始係真悶
之後睇你會唔會搞npc好似skyrim fallout咁
我就咁響城到做扑頭黨都玩到一日
我覺得應該要整到可以搵少主學潛行
求救 Citizens 聲望點加? 現在響0 (唔想坐監)
上網話清bandits 可以但我清左幾個都冇加
唉屌
個save壞撚咗
又要重新玩過
幾時有第三人稱mode
等第二集可能就會有

今集好多人都話FPS唔舒服

難得隻驚咁好賣應該會食住上嘅
點壞法
我係ps4版
一開game就話個save corrupted
最驚佢第二集又要再等5 年
畢竟有現成模組 家陣又有錢請多啲人 我諗等三年就夠
想問支線失敗左之後 有冇得再搵番佢再接
到少主沖涼搵酒fail 左
fast travel咪成日見到個frainted hearted knight話比呀媽逼出黎找人隻揪
頭先大師反一野整死左佢會唔會扣聲望...
屌咪玩神聖之地依個任
我兩個save都係死係依個任度
做完江湖騙子d 任佢話係拉迪個城見但搵佢唔到
有冇人知有咩方法重置地圖上嘅物品 我懷疑係平時拋棄太多垃圾搞到成日快速移動/開地圖彈驚 十鳩幾萬年前掟落地嘅都仲見到
之後好似主線會見返佢
講起啲BUG就扯火 家陣爆機個尾聲任BUG撚咗
行到上城門觸發到個任就LOAD到2046 爆唔到機
屠完城刮清楚仲有冇活人嗰陣觸發到任務又Load到喎屌 讀檔番去又變到Load唔到
流浪漢任務無對白,
同兩個仆街老友打劫採石場個任同唔到馬修講時間地點,
獵殺黑爾個任,後面選擇幫番黑爾之後叫我山洞等,等撚左幾個禮拜都無人,
仆街,有bug都算,仲要係d bug嚴重到任務出錯既程度,整game個條打靶種自己玩過未?
未撚整好出黎做乜撚野,仆街死全家啦屌你老母臭閪~仲要唔知幾撚時先fix,含家剷!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞