Kingdom Come: Deliverance就黎出啦

872 回覆
33 Like 9 Dislike
咁快今日已經出埋CODEX版
玩緊,暫時覺得個對話系統好煩,同親邊個講野都要LOAD一陣
個optimization點樣,一啲又話好,一啲又話差咁,好亂
Console版咪好,好似
steam 得74%好評
港版psn 係咪冇得賣
港版psn係咪唔會有架啦?
有得玩既巴打分享吓評價吖
係撚咁卡
970 8gb ram I5唔記得咩u
較中都卡到on9
正常你老味
玩左陣較翻低陰影就順翻哂
剩係玩完幫老豆買野 暫時黎講d角色都幾生動
但傾計要load幾秒真係好阻事
開鎖難撚過打交 可能呢方面用手制會好d
但根據for hornor經驗 呢種戰鬥用mouse會方便過手制
btw賭錢幾乎100%贏
講緊卡係一分鐘順之後卡住5秒
係唔夠玩就一分鐘都順唔到啦
下次可以自己試下先沖出黎
不過問題已經解決左了
最on9一定係save game要用道具
好肯定好快有mod可以輕鬆save
個設計根本反人類
較低陰影之後冇再卡過
當然可能係仲係新手村先冇事 以後有事再話你知
你咁好心機覆個弱智仔
玩到去左第2個城 唔做主線瘋狂偷野斬D守衛

仲難過DARK SOUL不過好有格劍FEEL好正
細節:會餓,會睏,可以自己用素材做東西吃吃喝喝,喝了存檔酒還會頭暈,買賣可以講價,NPC對玩家是一個自己的評價值,穿不同的衣服會影響人們對你的看法,血跡會讓跟NPC交流的時候更強硬,可以像上古一樣偷東西,潛行,犯罪了就有法警抓(聽說被抓了還會被丟進監獄),細節太多了,我想到一個是一個,回頭慢慢補,有點困了,先睡一波覺明天早晨繼續完善
冇你咁誇張
E1230v3 16gb ram 970

咩都冇set跟佢自動,大約40-60 FPS
同埋傾計我又唔覺要load好耐,係黑一黑畫面,我特登放返去ssd唔知關唔關事

同埋save唔係瞓覺都可以save咩?
由第一個城去第二個城途中,有冇人挑贏過D士兵

因為代入劇情問題,燥燥地想挑佢哋機,點知同第一隻士兵打過10次,都只係拮中佢一下
幾時有第三身呀
無呀唔岩你玩架喇走啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞