Kingdom Come: Deliverance就黎出啦

872 回覆
33 Like 9 Dislike
【討論】[下載] 基於官方簡中所製作的繁體中文化模組 (附自行修改字型圖文教學)

https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=30945&snA=227&bpage=1&top=0&ltype=
屌呢隻GAME個騎馬係咪ON9
咁撚難操控
其實呢隻game我用手制易玩過mouse
有冇人試過裝完加敵人數個mod之後遇唔到敵人
除左lockpick
佢手制整到太敏感 你手震佢仲震得勁過你隻手
PS4潛行可唔可以輕推
岩岩比人發現左 出現左crime個個notice
佢大叫但附近冇人 我即刻整暈左佢, 之後再殺佢
行出去d人好正常 咁係唔係冇事?
我殺左miller對出個間浴堂其中一個bathmaid
岩岩去沖次涼比左35蚊同女沖 我屌得黑畫面
一著番衫我第一件事knock out 拎番36.9
PS4 有冇人fast travel 完 d建築材質唔會load出黎
有冇巴打試過無限load? 有冇解決方法?
呢隻game 好好玩,但真係好多bug,同sir Bernard 講用真武器對打,打贏佢出返黎之後就比佢捉,話我打人要罰錢,on99
明明主線先係解到要搵德國騎士 係山鳩行破獲假幣廠
諗住鳩行搵山賊拎開鎖器順便開地圖 點知解咗主線
係喎本身搵德國騎士同破獲假幣廠中間嘅劇情到底係點
rip
load save啦
唉算啦 瘟疫我斷錯症但整啱藥害死咗全村 爆機之後玩多次算
玩到修道院你就會唔想玩多次
琴日玩到入修道院 唔記得除武器畀人踢走咗 嬲得濟屠咗成個修道院
正確玩法
雨夜屠夫
雨夜屠夫

我都係,仲要搶埋件衫送比Teresa 吖,送完佢又幾開心
其實比人發現再殺左佢
會唔會比人捉

試過去偷浴場老闆娘d野比佢發現
殺人果陣 無人見到就得
雨夜屠夫

我都係,仲要搶埋件衫送比Teresa 吖,送完佢又幾開心
其實比人發現再殺左佢
會唔會比人捉

試過去偷浴場老闆娘d野比佢發現
殺人果陣 無人見到就得

梗係等間屋得返一個人,一關埋門,就任你魚肉喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞