Kingdom Come: Deliverance就黎出啦

872 回覆
33 Like 9 Dislike
最近都無玩 等佢FIX哂先再玩
流浪漢任務無對白,
同兩個仆街老友打劫採石場個任同唔到馬修講時間地點,
獵殺黑爾個任,後面選擇幫番黑爾之後叫我山洞等,等撚左幾個禮拜都無人,
仆街,有bug都算,仲要係d bug嚴重到任務出錯既程度,整game個條打靶種自己玩過未?
未撚整好出黎做乜撚野,仆街死全家啦屌你老母臭閪~仲要唔知幾撚時先fix,含家剷!!!

幫鍊金修士拔雜草戈到 拔到我眼痛 前後check左十次 交任話我咁撚樣都叫拔完 然後嬲鳩我 唔教我鍊金
Pc有5.幾gb patch
大到
我PC 之前算少big
反而今日1.3 patch 完有一次fast travel 完無限loading screen
玩到siege talmberg
feel 到就完,有啲唔想咁快爆
玩下side quest 先
仲有d潛在bug
例如d npc聲望本身100左會無啦啦扣 講緊係無做任何野
跟著賣平野比佢都唔加番上去
最慘係連個故事都未完,想睇後續都唔知要等到何年何日
完美拔草佢會讚你佢自己都做唔到咁好
我連個花園周圍都拔埋確保冇意外成功解任
我都係咁解,點知佢計唔計埋花園周圍果d,拔左先算
幫完條女跑完馬之後,佢話會送個靚馬鞍比我,叫我去庫騰堡拎
庫騰堡係咩黎...隻game成日提,但完全搵唔到呢個城
唔係又要等DLC啊嘛 出得黎都爆機啦,隻game乜撚野黎架
一開波騎馬走佬去個個城
羅維那,塔爾木,西拉維奇全部去過哂,無~
你係咪拎到個馬鞍?
唔係wo
原來依加拎唔到
bug 到咁
等多幾個月更新到差唔多先再玩
我開新save重玩算
我想問攻城戰點打...唔係因為唔夠抽,而係D敵人全部打其他士兵,理都唔理我,
我埋去吉佢地,佢lock左我一秒就擰番轉頭打其他人
平時無問題,但一其他自己友npc係度,就全部唔理我,基本上我埋去任吉佢地唔嬲,同無雙d卒仔一樣
發覺個少主先係官配,Teresa同領主夫人扑完野就無後續,
開頭好撚憎佢,但相處耐左發覺份人無乜點,係有d傲氣姐~
相反主角個兩個老友就正宗垃撚圾黎,見到昔日小小既刀匠,突然變到高自己幾個級數
相反自己又廢又窮就唔撚抵得,一日到黑比說話主角聽~
又要我幫佢地搵工,又要我做埋d馬嬲戲,仲要我幫佢地打劫
想報串比長官知捉哂佢地處決,偏偏個任務又bug左 搞到淨係斬左佢地兩個就算
少主其實幾有義氣
無法安息的靈魂個任 d 木偶係邊到買
翻譯錯誤,原文指既係罌粟
ok thx
其實pc 個更新更咗咩
更新完好似LOAD得慢咗
邊度買有平?
我見香港賣三百幾,平過外國四百幾
搵過哂啲game網都平唔過香港steam
你慢慢等特價, 果少少錢都省...
今個月燒咗萬幾蚊,出ryzen仲要砌機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞