[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (4)

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
上佢online shop唔見有,因為唔係冬季?

卒之巢返出嚟,文物出土
靚啦
睇錯左1951 parka
Sorry巴打
我個olive zipped tote好小用,擺得耐有小小退色,黃黃綠綠,tan色就算退咗色都唔覺
新手玩牛有咩牌子推介?
平平地就pherrows sugarcane 再唔係就Japan blue
L2點夠n1暖
N-1 保暖係羽絨level .... (講緊高質n-1, 唔係workware果d n-1款風褸)
保暖....Rocky mountain featherbed vest 都秒晒N1....N1漏風漏到
會唔會係買錯size

呢幾日我着埋rocky 都凍到hihi
有冇d價錢貼地少少既
有冇輕磅牛推介? 大約8-11oz
係咪得T5 Vestige呢啲門市買到牛?
大鋪應該會一直放出黎
桃太郎有出10oz不過唔記得咩cut黎 Japan blue有12oz sugarcane都好似有 再唔Taylor stitch都有 10oz 平平地玩下做緊sale好似118usd
我著開Naked & Famous 5oz 同 8/9oz
但夏天都係熱到著唔到
咁我都係放棄算
我著5oz都應該會熱死
夏天我都好少著 太夏
有冇玩knickerbocker嘅巴打
你講緊一種褲定New York 嗰個brand 。
如果係後者,我都係有次行古著店先見到
TCB 其實係咪唔好?無咩巴打講咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞