[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (4)

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
Jcrew US減價時咪買,Jcrew只有減價時先抵買
慘在準備轉春夏
短袖衫點會減
上次買短袖thomas mason linen岩岩7月,講唔埋
呢個款大部份brand都用牛仔布
一地都係 日牛brand都有出
你鐘意呢件個料就買labour union啦
香港都有人著佢d product的 唔差既
類似款可以睇下apolis chore coat

Taylor Stitch 有件last call ... 超抵
抵呀
可以再8折
Labour union啲野好似幾厚實幾高質咁
AO?
一路唔敢玩怕佢散
而家我只係買白山
因為以前白山係賣眼鏡
唔係造眼鏡
而白山賣好多AO
所以白山啲架做得最似AO
但而家d 白山手工好麻麻
M65 有無邊間推介
睇緊alpha industries
有無人著呢個廠thx
阿爺留左隻錶比我,請問有冇巴打會知隻錶係咩年份?
嚟件Taylor Stitch 係100% British made Wool from Moon Mill... 再加Scotland 嘅Halley Stevensons 臘製,入面係100% British made moleskin lined ... 再係California 生產。 而家折上折先$14xx ..... 你仲買淘寶呀?
雖然件嘢實物冇影相咁靚
但真係抵買
Taylor stitch而家冇咗女裝
咁貴買件原版好過
都好抵啦 。原價$298 ... 而家$199 再八折。 加返運費都係$190 ....
買多嘢樣囉
運費都係一樣 等自己好過啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞