[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (4)

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
好少巴打提M43 同B9 , 我見都幾靚吖(利申唔係好似依度d巴打咁玩開) , 因為唔夠classic ?
buzz rickson
Vintage

大家今日著咩保命
Bedale + 西裝
巴打你件係classic bedale sz 34都可以內加西裝?
可唔可以幫下度下件褸胸位幾多cm?
上網睇個個網D size都有D唔同,有D亂。thank you
好呀,今晚度
推一推
ts rover jacket + 牛仔褸 + 冷衫
Lavenham 出面加orgureil wool coat,夠哂
衛衣+N1
40年代既野,唔係咁易搵到品相好既
至於b9,唔落雪都著唔到掛
有冇人有著過sage , 件牛仔褸幾抵
有件classic bedale olive sz 32 bnwt 有無巴打有興趣?

https://t.me/KousakuAizawa
L2點夠n1暖
N-1 保暖係羽絨level .... (講緊高質n-1, 唔係workware果d n-1款風褸)
高汁係唔係RM freewheelers 果d?

Buzz算唔算入門版
我著足成個星期buzz n-1
每日都係一件tee係入面
得一日加左件vest
勁暖勁抵著
保暖....Rocky mountain featherbed vest 都秒晒N1....N1漏風漏到
會唔會係買錯size
睇好多相都好似tight fit咁 ,兩邊好似扯住扯住咁,唔通咁先係標準穿法?
Buzz 係高質入門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞