[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (4)

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
Take5依家有75折咩?
所有貨品都係?
會員75折做左應該有兩個月喇,今日係最後
買件deadstock sun fade應該幾好
本身有色落又唔會勁貴
都想,但要曬幾耐呢?
又買衫
樓主好似有無限位放衫

Benny/ T5 減價,買唔到牛/ workwear, 反而入左件Orguiel Round Lapel Blazer... 返工都著到。 四折超抵。

Benny/ T5 減價,買唔到牛/ workwear, 反而入左件Orguiel Round Lapel Blazer... 返工都著到。 四折超抵。

佢係所有貨定倉底貨
當然唔係所有貨啦,我估係上季selected items
想問下Benny 有冇牛同恤衫減價?Thanks. 上次去左T5,唔知原來Benny都有
Thanks ching
無vip仲儲緊單
有現貨既話,我可以會買freewheelers,不過take5依家有75折,warehouse又有我碼又好想買
Take5依家有75折咩?
所有貨品都係?
會員75折做左應該有兩個月喇,今日係最後
Thanks ching
無vip仲儲緊單

硬食非會員價真係有啲唔抵
屌件軍褸立即vip啦
知道呢度d 師兄著慣好野但都講下
levis 美國online shop牛仔褸做緊特價再7折
唔駛400就執到件可以買黎粗著
係幾平喎,可以睇下。
我上次想買條501 made in USA , 用香港paypal 比唔到錢
正想問一路hold住authorization,係咪可以當衰左?
想入對 white 香港個間個價正唔正路?定係台灣訂
我之前都試過,係衰左
唔可以用paypal 佢會detect 到唔係美國account 所以買唔到
桃太郎D 牛褸得唔得?
岩岩ORDER左件無防縮2101 等緊佢送黎好興奮
桃無咩係唔得,只有你鍾唔鍾意個cut
我唔鍾意果兩間野..因為太突出, 都係鍾意VINTAGE少少,所以無買兩間野
hahahaha 我都無買兩間, 除咗嚟個散銀包

我唔鍾意咁揚
呢個收埋OK
巴打影張著上身既相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞