[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (4)

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
點解會覺得overalls 熱?
涼爽過牛好多喎
我整衫係要求高Armhole,岩岩好
改唔到就唔係bespoke啦
頂龍可以叫mtm
即係呃鳩人啦
想知呢個post得罪左咩人
頭十幾版每個reply都有負皮
第一個post 已經係咁啦
hahahaha.... 佢已經負皮左3xxx 個reply ...

有無介紹
過隔離西裝帖睇下,早幾頁有講,有間$980包料

哦!中環?
對,利申先,我未幫襯過

不了,諗住做佢980條褲,我想問可唔可以做高少少褲頭,個自我感覺品味良好既店員話唔得,咁諗到唯一原因,所以取消念頭
咁因爲個Pattern唔係做高褲頭啫,要改到就唔會單980蚊啦
改唔到就唔係bespoke啦
頂龍可以叫mtm
即係呃鳩人啦

算啦,俾左舊錢令我學壞左品味我唔想
大家點睇wrangler denim jacket 見好似都幾平 但好似係made in japan/usa?
邊度可以入手
啱啱先買左件Vintage, Made in USA.

Ebay, brut-clothing
想買頂Mountain hat. 有冇巴打有好介紹?
Filson
記憶中要買細一個碼
中古 lvc 506 大戰版邊到會易啲搵到?

ebay 有一件
唔識野中古 lvc 都咁貴 1500內應該搵唔到?
$1500買到大戰版4紐 但原裝紐
大戰版5紐 月桂樹紐 就1000都唔洗
我見過大戰版5紐 係咪90年代 lvc 71506 MIJ ?
係啊
506就真係好少見
我係ig 見過有日本人買左件中古 刷色71506 3000yen 1000蚊買71506好唔抵
3000 yen 只係好個別嘅case, 日本二手店一般係大約8000yen ... 其實已經好抵屌。
冬天已過 個post應該差不多到尾聲
唔好呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞