即係咁 我同你地班教車師傅講

391 回覆
2811 Like 72 Dislike
呢度已經大把

利申日日享受一手揸軚一手揸棍既樂趣
我屌翻佢唔代表我唔尊重佢
上年我學神都見過串柒柒
我禮拜三學 佢揸住報紙喺到聽馬
我問佢今晚買乜 又問佢個半鐘500夠唔夠今晚輸
之後佢就唔敢再hea9我 知我唔係懦夫
班撚屌揀人恰 樓主你應該係毒撚樣
調頭就攞盡 泊車先會講架車到邊攞幾多 平時路面真係冇聽過會講攞軚攞幾多
冇軚感你轉完依個下次個灣你又轉唔到
一陣考出黎淨係識轉考場條路 撞咗就麻煩 到時又話師傅冇教

死得啦我個師傅都好鍾意講 可能係佢地口頭禪
不過我個師傅幾好傾 有時屌下你係想你記住你做錯咩
竟然有人撑班教車佬
睇下屌咩啦
有次我溜後佢屌得最甘
未見過佢咁
話如果後面有個阿婆就出事啦
之後我冇再溜後過
搵私人啦 我個師傅幾好
個個師傅教法都一尻樣架啦
講真 根本唔會蝕左
你上左三日堂 第二個師父都唔會教番你第一日既野
師傅係咪姓孫?
上黎講ok, 最緊要識同個師傅講埋佢有咩改善之處
利申:試過馬路中間急停落車 仲要條仆街俾番之後d錢我(我十堂錢咁俾) 直接轉師父
我覺得最大問題係軚感要浸出嚟
反而個師父喺到講要幾多幾多會阻礙個軚感培養進度
唔係個個都係有天份
轉十次彎就拿揑到

呢d時候屌學生咪盞佢分心同驚
影響學習進度

屌嘅應該大力屌d 大錯嗰 d 同埋意識錯嗰d

其他要時間浸嘅屌嚟都無用
唔通你屌我十句
我下次會轉得靚個彎?
轉師父啦
我第一個師傅同樓主一樣
屌你日9日講你肥硬 咩都唔講
極力子又屌我吊唔到
自己揸果陣又話好易
我屌你老母啦 你日日揸緊係易啦
問你野又話我唔記住
上常遲到 上堂又食野講電話訓教
架車又殘到仆
所以第一次考肥左
唔好問我點解唔轉 因為比撚晒錢比李建
問過轉唔轉到 無得轉 其他師傅滿晒人

第二次考 搵出面師傅
好彩搵到個好既 真係細心執我啲動作
講埋個原理比我聽
比左好多信心 考果陣無咩壓力輕鬆pass
所以話師傅真係好撚緊要
咁大段野樓主你有無當面屌過佢先?

有既屌完就轉C父啦,上緊堂傾電話唔理學生正仆街黎

無既就收皮番去上堂比人屌啦唔好係到鳩叫
當面屌佢啦 比哂錢唔係話唔屌得下話
弱智先報駕駛學院
你唔滿意就轉師博啦
教車?
好多都係隔離做自己野架啦,咁撚串,我一個火滾分分鐘俾油去
到時大家一齊玩完
屌你直接屌柒佢轉師傅啦
大把師傅態度好又肯教
做乜要比人屌到反皮條氣咁唔順都仲要比錢佢洗
我反而想知你點用手指拉4米出黎
我又真係一堂就識
so?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞