即係咁 我同你地班教車師傅講

391 回覆
2811 Like 72 Dislike
點解我要學車 因為返工需要
大家都係打份工 我唔明點解你要咁撚串
我就唔撚信 你哋呢啲教車師傅
上一堂就識撚晒

講到明學車 咁我就梗係有好多野唔識,唔明
如果唔係我做咩比錢你教我
不過你態度可唔可以好d?
我都已經好虛心學習啦

即係咁 轉軚盤咁樣
我完全冇經驗 我撚知要扭幾多軚
又唔同我講清楚
好啦 扭左5次左右 都係唔係好得
你就問我訓醒未 有冇搞撚錯
你就真係有冇搞撚錯
我從來都冇接觸過呢啲野
睇人哋揸車就多姐

跟住踩離合器 其實你叫我慢慢放我諗我大概都明
但係你同我講話要放一寸多2分 即係幾多啊屌
我真係屌你老母使唔使帶把尺黎比我度吓即係幾長
就算我知幾長 我隻腳都唔知真係要放幾多啦
你無啦啦問我4米即係幾長 呢啲on9題目
(我係黎俾錢學車 而唔係回答你呢啲咁嘅題目)
一時之間我點樣搭你 我對呢啲真係唔係話好熟
俾我諗下都好呀 跟住我大概攞隻手指拉長
你就話死得啦死得啦
其實你條柒頭有冇必要咁撚樣

我依家先上咗第三堂 你就係咁話我:
你咁樣考試實肥佬

我咁樣未考試 都俾你搞到冇晒信心啦
嗰日俾你話到我 全日冇晒心機
不停打擊我自信

你教緊我車嘅時候
喺度掛住同人傾電話
果次你遲到15分鐘你老母話補返俾我
你補咗喺邊?
我都明白打份工姐 所以我都冇同你點樣計
其實好老實講 如果我真係有做錯
你咪耐心少少教我囉 唔需要對住我發脾氣
咁樣咪只會搞到大家唔開心嘅啫

奉勸大家 盡量唔好報 xx駕駛學院(三流嗰啲)
真係寧願自己出去搵師傅
又或者俾貴少少報香港駕駛學院(我諗大規模應該會好啲)
我嗰間就係A1 唔好比啲噱頭呃到
睇你個死款都唔岩渣車嫁啦,收返埋d 技術返屋企訓啦
咪撚出馬路做炸彈
自問唔差
成功者會視困難為挑戰,失敗者會壓力以困難為借口
我本身有天分,當年教車佬完全冇屌,反而問我係咪已經有牌,最後1take
屌你
你呢一句都係藉口啦
我都自問靚仔過吳彥祖
有天份嘅冇得講
個c符見你成碌葛咁咪馨囉
即刻落車轉師父啦

大把師傅態度比較好啦

洗撚忍佢咩
我自問想打柒啲教車師傅
你呀 HiAuntie我講轉右你就搵路口 慢d搵路口姐 我幾時講過剎車呀? 打右燈啦 轉右 HiAuntie轉右你就發定個訊號話人聽先得嫁 落離合 一腳踏到底做1212 1212隻腳呀 Hi幾時郁到隻手呀 推啦係到推 好 禁下喇叭啦 Hi你老尾 格黎個個係咪你老襟黎嫁 減二檔 推啦 隻手減二檔啦 個隻西手識唔識做嫁 HiAuntie小兒麻痺嫁你 抬起隻手 抬起個離合器 碌畢啦你咁 嗌你抬起個離合器都未抬到 講四五句都未郁 加油啦 又開追悼會嫁啦 Hi你咁樣負車唔行點得嫁姐 三檔 碌畢呀你ed 資質咁樣死得啦 唉
畀多少少去學校好過,雖然師傅都可能係hea,但至少唔會態度差
樓豬一定好蠢
我都唔撚想忍
但係都上左三堂 費事而家轉師傅
所以真係好撚乞人憎
成功者會視困難為挑戰,失敗者會以困難為借口
屌你
你呢一句都係藉口啦
push 屌爆d教學師傅
有冇當面屌
換過兩次師傅 1個仆街 2個好人 比個比例你參考下
唔關事囉屌
又或者俾貴少少報香港駕駛學院(我諗大規模應該會好啲)

個個都咁諗 霉既都做得起啦
棍波唔得咪轉自動波囉,冇人笑你嘅
我會屌翻佢轉頭
你依翻說話點解唔直接同佢講?
因為你係懦夫 你無膽 你無料
你怯 500蚊得個半鐘 仲要受你氣?
無可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞