【罪大滔天】Sony Xperia 討論區 (13)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
最近部xz爆左moon
唔知等下部sony新旗艦定轉 htc好
入得黎呢到問
梗係買番Sony
D贈品基本上係無用 想佢減價多d
sony個speaker比起htc真係差勁多
原本 Sony 影像產品及解決方案公司執行長石塚茂樹則將接手帶領 Sony Mobile,並且兼任帶領儲存媒體事業部門。
唔怪得今年相機會大改
華文媒體出到新聞未
係咪諗唔到點樣黑SONY
希望mwc果幾部有d睇頭
想問巴打們有冇試過用xz1拎來當ps4個mon來買。
想轉sony機
然而當年就是平井親自把sony mobile交給了心腹十時裕樹,親自請回來的管家吉田憲一郎很好的為自己出謀劃策,最終順利一登大寶,自己麾下的兩元大將在內部深得人心,而主張廢除sony mobile的十時是吉田的下一任,未來的代表取締役,然而從今年的整體預算大幅上漲來看就是十時決定給sony mobile 的最後一次機會。

今年唔成功就gg了
玩d反應時間重要既game就唔建議, eg FIFA/FPS game
sony 相機 cmos 同技術都唔錯但點解手機既相機做唔好
用緊xzp
Sony camera 嘅人冇幫過手
而sony camera 都有人屌sony 灰
咁就 on9 啦
若果投放 sony 機仔同 cmos 技術落電話已經另一個世界
指紋放背後又oled應該會自爆
相機音樂呢d廢已經深入民心 仲要連呢d都同其他廠一樣邊個買你 真係靠信仰咩
音樂我覺得好過iPhone
iphone=tvb 勁過佢幾皮都無用
a team有幫手對焦系統但冇幫手算法
sony今年預算同三星睇齊
應該出到好野
我只求高通生性,咪再搞多個810出嚟
iPhone除左隱定性比android 好
唔覺有咩優點

Apple 產品 係得MacBook Pro同埋iMac Pro係好野之外 其餘都係普通貨

但價錢就......
iPhone隱定
an入面好似sony最穩定

捨不得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞