【罪大滔天】Sony Xperia 討論區 (13)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
VoLTE 唔係video call
sor睇錯野
自食一打
我喺美國用,幾鍾意用臺灣版。
又平,又有齊美國用既頻道。
A7R iii
那有錢
用緊a7ii
A9
Update Found for Xperia™ XZ Premium Dual (G8142) - Customized IN (47.1.A.12.75)

當14個地區出埋更新
香港繼續冇
我屌你老母呀香港分部
話說部XZP 打打下電話,對方會有段時間聽唔到我把聲,但過左陣又聽到d,之後又唔得,知唔知咩事?
hi到靜音嗰個制?
有冇人收到佢XZP問卷送嗰個sony扣?信仰值太高
唔用指環表示當擺設算
不是,純粹平時打電話咁樣,我又無乜跌電話
有冇巴打試過完全充唔到電,又開唔到機?
我用z5, 插過唔同火牛同線都冇叉電嘅燈著 只係識連貶三次紅燈

唔想而家死機呀 咁辛苦用左兩年幾 仲有一個月就有新旗艦 對冇曬啲相呀
相呢d嘢,係要犧牲私隱,用Google Photos sync晒佢㗎喇。
如果有用,咪冇呢d煩惱囉。

眨紅燈拎出街俾人整啦,如果只係粒電問題,咪keep到data囉
俾官方整就一定要清你data,要keep data就唔好咁柒,俾幾乎成千蚊去整。

出面整呢,就會冇左防水
唔入落sd?
上年七月填果個?
插住電擺番幾hours先
我都仲未有
點解sync畀Google會冇私隱
The big brother is watching you.
你咁講用緊部電話都waiting you啦
Google 會拎哂d 相黎train ai姐
Sony 的 MWC 展新機不小心曝光了?愛爾蘭電信商 Three Ireland
稍早在 Twitter 指出,Sony Mobile 的新品名稱將為「XZ2」,但此
則推文在稍後即被刪除。隨後,Sony 的南非經理克里斯汀海格沃夫
(Christian Haghofer)也證實,XZ Premium 的繼任機,將會在今
年 MWC 展發表。

海格沃夫亦表示,這款 XZ 系列的下一代機型將會使用雙鏡頭,因為
「這已經是很多旗艦機的準則」。海格沃夫也談到,AI、新設計與顯
示技術,將會是今年高階手機的主要賣點,暗示 Sony 新旗艦也會以
這些標的為主軸。依先前的消息,「XZ2」、或者「XZ Pro」,可能
會搭載 4K OLED 面板。

不論名稱為何,Sony 目前的旗艦機 XZ Premium 的下一代,據傳還
將使用高通 Snapdragon 845 處理晶片、6GB / 64GB 記憶體、以及
IP65 / 68 的防水防塵。至於雙鏡頭的規格則會是 1,200 萬 +
1,200 萬。但 Sony 也傳出會推出一款同樣採用 S845、只是面板解
析度可能為 HD 的次旗艦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞