【罪大滔天】Sony Xperia 討論區 (13)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
remote play玩ps4有幾高階啊?
你部機未夠級數咪唔比你用囉咁簡單
除非你自己裝apk
remote play 順唔順唔係關網絡事咩
應該唔太關部機係咪高\低階事

btw裝apk咪得
真係裝apk咁簡單就好 上兩年都有個第三方remote play開放比其他an機用,點知作者無再update
強國都出埋更新
下部 sony cmos 仲係冇大到既話轉機
本身都想轉 2xl 但太貴
1/2.3仲唔夠大?
要1‘
利申FF 相機
3 XL
真係唔清楚 ,以前用z3+有用過一排remote play,之後電腦版出左就用,然後我都係覺得麻煩, 索性用電腦mon玩
以前可以就咁裝apk,現在不能,要個app 定唔知系統read你部機內置有個sony framework
信息量太大,索尼以後的戰略不好評價,但是黑科技以後估計很少了。具體的慢慢擠
翔移是不會死了,自從得到高通的扶持,翔移也開始下決心了,起碼在5G戰爭中,高通只要沒輸,那麼翔移就死不了。但是,產品力今年跟三星的差距還是有的
有得擠咁把炮
又睇埋啲支那仔嘢
You’ve got a need for speed. #Snapdragon 845 delivers it. See how your cellular, #WiFi, and #Bluetooth connections can get⚡️ fast

https://twitter.com/Qualcomm/status/961969065878278144

放心 Sony會搞返鳩個Wi-Fi
sony 有大把本錢同科技搞靚手機既 cmos 同畫質都唔去搞我無必要再買 sony
我又唔多打機
手機用黎影相 social media 多
XA2影都冇,香港Sony Mobiled人射波去晒旅行?
不如你落大舖睇下先
平井蓄謀已久的人事變動給索尼技術者帶來了較大的打擊,連帶影響非常深遠,後藤禎佑因此次事連同設計課成員集體退出1399美元的設計團隊,該企劃案尚未凍結,預計將繼續執行,但完成度會大打折扣,完成時間也將推後

此次事件與成本無關,今年成本暴漲4倍,不存在這個問題,就是人事變動帶來的負面影響
今日有?我去問下先
XA2影都冇,香港Sony Mobiled人射波去晒旅行?
不如你落大舖睇下先
今日有?我去問下先

delay
響日本買左mon貼同背貼,平唔平?
張背貼幾靚
你問左?
我都未得閒問添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞