【罪大滔天】Sony Xperia 討論區 (13)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
XZ1已update,去到2017年12月1日安全級別
應該Sony 個system 有d 奇怪嘢
xzp 整過2次adb hidden navigation bar, 之後部機成日黑畫面但sleep唔到,又wake 唔番
好廢
咁大間公司咁多員工
香港搞update係邊個部門搞
點解可以咁慢
香港分部,可能得一個it狗
sony個rom應該加左料
SONY粒字細到
有冇巴打嘅XZ1用Smartone 4G仲喺會不定期上唔到網?
唔講爭d睇唔到,如果今年sony相機軟件執番好d,影相質素好d會考慮買
仆街
update完個whatsapp
有msg就係咁震
點set都係震
除非熄左個通知佢先得
有冇人識搞
oreo係咁 用custom navigation bar fix左個bug
https://play.google.com/store/apps/details?id=xyz.paphonb.systemuituner
想問下sony有冇得status bar hide 左個nfc icon
想長開nfc 但係個logo好哂位
無 點解要長開
想用android pay
次次又開又閂都幾煩下
點解唔長開,又唔會用少咗電
有冇人好似我咁,個藍芽自動開
一上架車,原本係關左既,開開下車,突然間自動開左連線
試過好多次,唔單係開車會自動開,平時都會,只係開車既時候連結藍芽有聲出
咪話個icon 長放status bar 好哂位
唔該 得閒試試
settings -> display -> system icons
唔知xa2係2月1出唔出到呢
想做孝子
唔係話2月9至出街咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞