【罪大滔天】Sony Xperia 討論區 (13)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
日本an機上台plan仲貴過iphone先係問題
想問xz有8.0未 ?
幾年前個個話apple 實死
轉個頭就變左iPhone 之國 地鐵全部都係iPhone
話時話而家啲日本人仲用唔用個啲service
以前摺機冇app 就有service 姐,而家咁多app
本質上無線高畫質堆疊的幀數是更多的,應該是更好,但是sony mobile何時用上就不太清楚了,三星的到是有可能先用上,畢竟你看他子像素大小都沒變,反而解析力更好

大家可以散了
軟件更新
配件第三方冇自己又唔出
售後服務
定時有新功能

Sony做到先算
xzp 2.0?
唔影相就好用
清明都未到
散咗好耐
等,可能有全新設計
等咗5年啦
Mwc 個預告片睇個theme 係背面曲面 睇嚟係已成定局
但係之前流出個幅相似係夾硬整厚部機加曲面 變到成部初代iphone 咁
曲面唔係問題 但唔洗整到咁厚呀嘛
希望mwc發佈會有驚喜啦 如果唔係就即衝xa2
根本Google外嘅牌子就會咁

Android Manufacturers are Getting Sh*ttier at Updating Phones

https://www.droid-life.com/2018/02/22/android-manufacturers-getting-shttier-updating-phones/
XA2個鏡頭
間間都係出左8.0 就出行7.0既中階, 之後拖好耐先出8.0, 跟住就話冇計劃上9.0
所以點都買上代旗艦算, 廢事比佢玩

Sony 機都係要佢個樣, 有透明殼就夠
f2.0
外國出左半年
一樣
仲有sony 點解唔整無線充電嘅?
係咪因為金屬殼?
利申:上部sony 係xz (xperia z), 個時都係煩緊sony hk 龜速update 同油畫相機,而家想轉番嚟sony
走呀唔好轉
變左做反sony 討論區
技術有限,用家要大電池咁就要厚2mm
佢肯定係叫人走跟住自己又買,唔想撞款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞