Not a single frame was shot in Africa (112)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
除此之外,Rian Johnson 亦在節目中跟電影 EP VIII 小說作者 Jason Fry 見面並討論小說內容,小說獨家的內容包括

Han Solo 的葬禮
Rose 與姐姐 Paige 關係的描寫
賭場 Canto Bight 環境的探入描寫

han
tlj完全冇人mourn佢 (唔好同我講leia條辮) 好似死左都冇影響咁
你班人想小說補返啲細節?
我就寫更多你地憎既垃圾肥西同賭場俾你地
unwise大導好撚野
Let the past die la
喵妹似係wakanda科學最勁嗰個
鷹叔又玩退休 iw又出返黎
mcu宮崎駿
好似講咗喵妹係mcu地球最勁科學家 仲要得16歲
勁過tony bruce bp?
Tony Stark is shit
俾一次屎唔夠,係要俾多次,佢連自己的野有問題都完全唔覺
整出仲勁過ultron嘅ai 不過提黎有乜用 唔通對劇情有影響

同埋鷹叔明明退休
之後變ronin返出黎
唔通錎家產

pacific rim 2
冇左Guillermo,不了
菊地凜子仲有冇份?

好似劣評如潮
個recap有估係冚家剷
aou咁樣俾頭家佢已經flag哂
不過支flag留返iw先用
景甜宇宙 不了
好似會客串
明明上集好撚正
今集又景甜又sw黑鬼擔正
啲trailer睇落好似高成本特攝片咁
又景甜 咁都係不了
JJ上次冇 mourn 佢都失手啦
今集智者又冇拍 Luke知道 Han死個反應
thor 2 個老母個角色咁少戲份死左都有葬體啦
想問 Darth Kathleen係咪想舊 trio個葬體一齊搞慳番 D筆直
rey對han死個反應仲大過leia
luke上返falcon就當mourn左
大佬你唔拍funeral都算 連角色反應都近乎零係咩事
唔好講智2, vader死又有燒屍 padme死都有funeral啦屌
上集個日本妹?
最新trailer 有
但我想係大銀幕睇機械人
今集啲機拍到老變咁
用老變比唔係好好多咩
完全冇哂巨大機械人個種笨重同機械感
我咪話囉
呀呀Rey你識人唔夠一個禮拜洗唔洗死老豆咁浮誇
一陣下集又喊哂口mourn呀補習天王Luke
真係雷神2係TLJ面前都變神作
相比起以前luke同yoda練左幾耐唔知,只知有一段時間
仲要過左一年後係ep6先死

人地個師徒感覺重好多
同埋最緊要你真係feel到yoda真係有野教到luke
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞