Not a single frame was shot in Africa (112)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
無Golden Raspberry Awards執到啦
lego系列好似係因為商品
所以唔會有
明明lego movie其他頒獎禮都攞好多獎
但oscars就得首歌提名
lego movie俾人當做廣告片
dlcBlu-ray廣告片唔知算唔算

張貼紙好正

唔知wow左未
Sj喺d女權活動上面屌James franco單性侵醜聞
跟住而家比人屌佢hypocrite
因為佢之前幫住同樣有醜聞在身嘅woody allen
btw唔撚想睇oscar 班女權閪搞到franco無提名
有睇佢俾人屌嗰篇article
其實屌得佢幾啱
佢嗰時defend wa仲話咩唔可以未審先判
但wa真係有俾人告上法庭
franco就咁被metoo兩句佢就公開處刑 做乜鳩
有乜理由franco贏左golden globe 但oscar連提名都冇
女權西食屎啦

Three Time Academy Award Nominee Mark Ruffalo, ladies & gentlemen
家姐好型
無記錯佢當年話過dylan farrow 以家farrow好似有抽返佢水
其實計hyrocrite仲有chastain死摟matt damon護著hw
如果係講之前話咩ben同matt阻止記者爆料單野
好似係講返matt係唔知咩事而信hw先問個記者有無誤會 個記者都好似有澄清返 ben另外嗰單就唔知
如果係講matt最新關於性侵而比人屌嗰番言論
我覺得佢根本無講錯
肥ben自己咪又身有屎
對住啲女記者又摸又攬
早排啲人搵返啲片出黎佢先死死地氣同negan老婆道歉咋
佢細佬仲大鑊啦 結果咪又攞埋oscar影帝
真係戥franco唔抵

真係完美解決bug
佢呢下又好撚型
左膠夠膽走出黎話點解logan有提名ww冇
又想屈人sexist
收埋套ww啦 有女權光環真係大哂咩
同logan完全唔同lv喎

https://twitter.com/themarysue/status/955859059579727873
好彩啲reply有正常人
突發!!!!!
iw準備出新片!!!!!!

有冇人知即係幾點
想點。。。
香港時間係咪聽朝
你地記住貼link上黎呀
9PM ET 姐係 HKT 10AM聽日呀
可以訓先等聽日睇
較定鬧鐘
sneak peak 睇唔睇好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞