Not a single frame was shot in Africa (112)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
Ant man 2六月尾上 睇完就要等成半年
Iw應該8 9月出碟
夠頂半年
3月8日 JJ Season 2
呢排D攻勢真係一浪接一浪 勁痴線
睇火力克就知 明明係老人
但個feel完全係做多十年局長冇難度
睇完喵
平復心情開始睇jj
睇完jj又準備hype iw
條褲除左唔洗著返
iw之後又到馬上蜂 基本上頭半年都唔使著褲咁濟
一眾m撚:

President of @MarvelStudios Kevin Feige says that the integration of X-Men & Fantastic Four characters into the Marvel Cinematic Universe won't occur until after 2019: "It would be years away."

“Hey min. I’m Taika, this is Joe & Anthony, & they’re making one of the greatest movies of all time. You gonna watch?”

點睇金髮daisy

啱先見到明珠台賣oscar廣告
有一幕gotg2同愛回家
愛回家有提名咩 關咩事
訂咗bp飛 好興奮
仲有超人特攻隊
我地可以由新年J到年尾

因為dd s3有可能今年年尾上架
Dc9要年尾一套suckman
有無今可以關心佢地
黑髮靚d
正想召喚你
點睇上面張移花接木av
下個post擺第一頁

不如搵埋近幾套嗰啲
剩係講until after 2019 咁近
姐係有機會2020後未公佈個堆有份
https://mcucentral.tumblr.com/post/170338106867

呢度有 我冇貼哂出黎咋
應該齊phase3特別版logo
即係phase 4囉
之前輝神話plan左20套 可能一早留左位俾佢地
我想佢拍nova, 正式玩宇宙組織,等dceu之後更加唔敢玩green lantern
其實出埋namor擺明挑你suckman機都咪話唔過癒
想睇Namor
我係深海控
好想睇marvel點用cg mindblow我哋
不過我見漫撚好似幾憎佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞